24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμο το demo του Resident Evil 4 Remake

    Το remake του Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τις 24 Μαρτίου και η Capcom διαθέτει ένα free trial του video game για PlayStation 4, PS5, Xbox Series X/S και Steam.
    Το Chainsaw Demo μας τοποθετεί στην αρχή του παιχνιδιού, όταν ο Leon μπαίνει στο Spanish village και η χολέρα αρχίζει να εξαπλώνεται. Όπως έγινε γνωστό, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για το demo.
    Η Capcom γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα πρόσφατα remake του Resident Evil. Το στούντιο κυκλοφόρησε το ανανεωμένο RE2 το 2019 και στη συνέχεια το RE3 το 2020. Και τα δύο, διατήρησαν την αρχική ατμόσφαιρα, όμως έγιναν διαθέσιμα με αναβαθμισμένους μηχανισμούς και γραφικά. Το Resident Evil 4, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2005, αντιπροσώπευε μια νέα εποχή για τη σειρά, δίνοντας έμφαση στη δράση και όχι στην επίλυση γρίφων.

    Όπως είναι γνωστό, ο πρωταγωνιστής Leon S. Kennedy θα έχει μερικές νέες δυνατότητες στο Remake, αφού στο επερχόμενο game θα μπορεί να πέφτει σκυφτός και να κρύβεται. Ο Merchant από το Resident Evil 4 θα δώσει επίσης το παρών, έτοιμος για αγοραπωλησίες και η βαλίτσα επιστρέφει όπως παλιά. Αναμένεται επίσης εκσυγχρονισμένο gameplay, ανανεωμένη, πιο σκοτεινή ιστορία και νέας γενιάς γραφικά χάρη στη RE Engine, με σεβασμό πάντα στην παράδοση του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης: Νέο story trailer για το “The Lord of the Rings: Gollum” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles