24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμο το iTunes Match και στον υπόλοιπο κόσμο

    Η Apple ξεκίνησε την διάθεση του iTunes Match, την υπηρεσία cloud υπηρεσία συγχρονισμού της μουσικής βιβλιοθήκης, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η Μεγάλη Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα στην οποία έγινε διαθέσιμη η υπηρεσία και ακολουθούν διαδοχικά οι υπόλοιπες.

    Το iTunes Match σαρώνει την συλλογή της μουσικής που έχετε αποθηκευμένη στην Apple συσκευή σας, ταυτοποιεί τα αρχεία με τα αντίστοιχα διαθέσιμα στο iTunes κι έτσι, τα έχετε διαθέσιμα μέσω iCloud για streaming όπου εσείς επιθυμείτε.

    Τα τραγούδια που αναγνωρίζει ή δεν υπάρχουν σε αντιστοιχία στο iTunes, θα πρέπει να τα ανεβάσετε, αλλά η συλλογή του iTunes είναι αρκετά ενημερωμένη ώστε να μην χρειαστεί να το επαναλάβετε πολλές φορές.

    Είναι δωρεάν; Όχι βέβαια. Η συγκεκριμένη υπηρεσία της Apple κοστίζει 24,99 ευρώ ετησίως, τουλάχιστον για την Ευρώπη. Αν θέλετε τιμές για Αμερική αντικαταστήστε απλά το σύμβολο σε δολάριο.

    Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις συνδέσεις στο App Store εικάζεται ότι οφείλεται στο release του iTunes, όπως είχε γίνει και στις ΗΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles