18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμος ο Firefox 23 με… αλλαγμένο λογότυπο

    Η Mozilla κυκλοφόρησε την έκδοση 23 του Firefox, που, πέραν των αλλαγών στα χαρακτηριστικά, έρχεται και με καινούριο λογότυπο ελαφρώς ανανεωμένο. (Αν θέλετε να δείτε τις αλλαγές στο λογότυπο του browser με τα χρόνια και να εντοπίσετε τις διαφορές, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά σε ένα άκρως ενδιαφέρον σχετικό infographic εδώ).

    newfirefox1

    Λίγο μετά αφότου ο browser προσέθεσε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης social sites, όπως το Facebook, το Cliqz και το Mix, τώρα επεκτείνει το χαρακτηριστικό προσθέτοντας ένα κουμπί διαμοιρασμού γι’ αυτά στη γραμμή εργαλείων του.

    Το νέο χαρακτηριστικό συνεργάζεται με τον Facebook Messenger for Firefox, επιτρέποντας σας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Firefox team, να “δημοσιεύετε ένα ενδιαφέρον άρθρο στο προφίλ σας, να μοιράζετε μία συνταγή με τους φίλους σας ή να στέλνετε μία ιδέα για ένα δώρο με pm ή email χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα που βρίσκεστε”.

    Από τη Mozilla πιστεύουν ότι αυτό το social API θα υποστηριχθεί από περισσότερες υπηρεσίες σύντομα, προσφέροντας απεριόριστες προοπτικές και δυνατότητες ενσωμάτωσης στον browser.

    Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες αλλαγές του update, προσφέρει mixed content blocking, ενώ εγκαταλείπει την υποστήριξη του < blink >, ενός στοιχείου το οποίο υπήρχε στις ερασιτεχνικές σελίδες των ’90s.

    Αλλαγμένη είναι και η έκδοση Firefox 23 for Android που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play.

    Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές στην έκδοση 23 του δημοφιλούς browser εδώ

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles