18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διεκδικήστε Δωρεάν εισιτήρια για το Reflect Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι 10 Μαΐου στη Λεμεσό

    reflect

    Ώθηση για τη συμμετοχή φοιτητών στην εκδήλωση Reflect Festival, δίνει η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας να προσφέρει περιορισμένο αριθμό δωρεάν εισιτηρίων εισόδου, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Carob Mill στην Λεμεσό, από τις 09 μέχρι 10 Μαΐου 2019.

    Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τα δωρεάν εισιτήρια εισόδου, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 να στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] μια σύντομη παράγραφο, περιγράφοντας το κίνητρο της συμμέτοχής τους στο Φεστιβάλ καθώς και το προσδοκώμενο όφελος τους.

    Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Κύπρο, και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο τεχνολογικό φεστιβάλ στη Νότιας Ευρώπη και τη Μέσης Ανατολή.

    Με έμφαση στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον, το Reflect φέρνει άτομα κλειδιά, που θέτουν τις τάσεις του μέλλοντος, παίρνοντας καίριες αποφάσεις και αγκαλιάζοντας παραγωγικά τις προκλήσεις του μέλλοντος.

    Το φετινό Reflect Festival, είναι επικεντρωμένο σε θέματα που αφορούν τεχνολογίες αιχμής όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η επαυξημένη πραγματικότητα, και το blockchain. Παράλληλα έχει ως στόχο να διευκολύνει τη μεταφορά τεχνολογίας και τη δικτύωση μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και ερευνητών με διεθνείς εταιρείες και επενδυτές.

    Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται εισηγήσεις από πέραν των 60 ομιλητών από 30 διαφορετικές χώρες και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πέραν των 1000 συμμετεχόντων.

    Μερικοί από τους βασικότερους ομιλητές που θα λάβουν μέρος στο φετινό Reflect, αφορούν μεταξύ άλλων τον Ιδρυτή της Aeromobil, μιας καινοτόμου εταιρίας ιπτάμενων αυτοκινήτων, την πρώτη πολίτη Android, τη διάσημη Sophia, ένα από τους πρώτους επενδυτές στο Spotify, τον επικεφαλή του AΙ στην Adobe, τον Ιδρυτή & CEO της Jungle Creations, το CEO της JIVR, εταιρία που ασχολείται με τη δημιουργία ηλεκτρικών ποδηλάτων τελευταίας τεχνολογίας και τον Business Development Manager στην NVIDIA.

    Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδας του: www.reflectfest.com καθώς και στην ιστοσελίδα: www.0100conferences.com/09-may-2019-limassol-2019.html.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles