20.4 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του Diablo 4

    Μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης που επιβεβαιώνει τα ετήσια expansions για το Diablo 4, ήταν αναμενόμενο ότι οι fans θα είχαν απορίες σχετικά με το πρώτο DLC. Αυτή την περίοδο, αρκετές είναι οι διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Η 2η season του Diablo 4 αποτέλεσε σημαντικό θέμα συζήτησης στην κοινότητα, καθώς οι gamers απολαμβάνουν να σκοτώνουν vampires στο Sanctuary. Με αρκετές νέες προσθήκες και τροποποιήσεις που έγιναν στο παιχνίδι μετά την 1η season, το Season of Blood φαίνεται πως πέτυχε το στόχο του.

    Εκτός όμως από τα seasons, ο Franchise Manager της Blizzard, Rod Ferguson, ανακοίνωσε την άφιξη ετήσιων expansions στο παιχνίδι το Σεπτέμβριο. Τώρα, αρκετές φήμες έρχονται να ρίξουν λίγο φως στις βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την πρώτη επέκταση. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το DLC θα ονομάζεται Lord of Hate, υποδεικνύοντας τη συμμετοχή του Prime Evil Mephisto στο Diablo 4.

    Λάβετε υπόψη ότι η καμπάνια του Diablo 4 τελείωσε με τον Mephisto στο επίκεντρο της ιστορίας, οπότε η επερχόμενη επέκταση που αφορά αυτόν, βγάζει νόημα. Η διαρροή αναφέρει επίσης ότι η περιοχή Kurast από το Diablo 2 θα προστεθεί μαζί με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

    Πιθανολογείται ακόμα ότι υπάρχει και ένα νέο class που ονομάζεται “Spiritborn”. Ο Spiritborn περιγράφεται ως ένας πολεμιστής με βάση τη φύση που χρησιμοποιεί ένα ισχυρό glaive, φαίνεται να είναι ένας αξιόλογος συνδυασμός ανάμεσα στις κλάσεις Barbarian και Druid.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρώτο official After Party του Gameathlon είναι γεγονός! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles