21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν όλα τα tech specs του Oppo Find X5 Pro!

    H Oppo ως γνωστόν περπατάει με την OnePlus σε ένα κοινό μονοπάτι, για αυτό και ήταν απλώς θέμα χρόνου να βλέπαμε την Hasselblad να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Καρπός αυτής της συνεργασίας αναμένεται να αποτελέσει το Oppo Find X5 Pro, μια νέα ναυαρχίδα που αναμένεται να ρίχνει αρκετό βάρος στην φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής. Πρόσφατα διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και σίγουρα έχει όλα όσα χρειάζεται ο «ψαγμένος» user, o οποίος προσανατολίζεται σε μια ισχυρή high-end ναυαρχίδα.

    Σύμφωνα λοιπόν με τα leaks που είδαν το φως της δημοσιότητας το Oppo Find X5 Pro θα διαθέτει AMOLED Display 6.7 ιντσών με ανάλυση στα 1440p+ και ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz. Στην «καρδιά» του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 8 Gen 1 chipset, συνοδευόμενο από 12GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB (UFS 3.1 χωρίς την ύπαρξη MicroSD). Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα σε ότι έχει να κάνει με το camera setup της συσκευής, καθώς εδώ θα έχουμε δύο σένσορες IMX766 που φέρουν την σφραγίδα της Sony και ουσιαστικά βρίσκονται πίσω από την main camera των 50MP και τον ultra-wide φακό.

    Παράλληλα, ένα ειδικό MariSilicon chip θα αναλαμβάνει την επεξεργασία του φωτογραφικού αποτελέσματος, προσφέροντας ένα autofocus πολλαπλών κατευθύνσεων και image processing στα 10bit. Φυσικά από το συγκεκριμένο camera setup δεν θα μπορούσε να λείψει και ο τηλεφακός, ο οποίος θα διαθέτει 13MP και θα προσφέρει 5x hybrid zoom. Τέλος, το Oppo Find X5 θα διαθέτει μια selfie cam στα 32MP, χωρητικότητα μπαταρίας στα 5000mAh, προστασία στο γυαλί Gorilla Victus και πιστοποίηση αντοχής IP68.

    To Oppo Find X5 Pro θα ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Φεβρουαρίου και θα κοστίζει 1200 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles