25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν renders από το νέο “οικονομικό” iPhone των 6,1 ιντσών που διαθέτει notch και single camera

    Μία νέα διαρροή μάς δίνει μία πρώτη εικόνα του φημολογούμενου νέου iPhone των 6,1 ιντσών που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο, μαζί με ένα μικρότερο μοντέλο των 5,8, αλλά και ένα μεγαλύτερο των 6,5 ιντσών. Λέγεται μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη συσκευή θα διαθέτει IPS LCD panelκαι όχι OLED όπως οι άλλες δύο.

    Screen Shot 2018-06-02 at 13.11.56

    Αν πιστέψουμε τα renders που διέρρευσαν, υπάρχει μία πολύ μικρή αλλαγή στο design σε σχέση με το iPhone X. Συναντάμε το περίφημο notch, μικρά πάνω και κάτω bezels και, πιθανότατα, την ίδια οθόνη με 19,5:9 aspect ratio, αλλά και περίβλημα αλουμινίου μαζί με γυαλί στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος της συσκευής.

    Παρατηρούμε, επίσης, single camera στο πίσω μέρος, κάτι που, σε συνδυασμό με την LCD οθόνη, φανερώνει ότι πρόκειται για ένα “budget” μοντέλο.

    Screen Shot 2018-06-02 at 13.13.10

    Σύμφωνα μάλιστα με ένα report από το κορεατικό μέσο “The Bell”, το συγκεκριμένο iPhone θα καθυστερήσει δύο μήνες, λόγω τεχνικών δυσκολιών, καθώς δεν είναι έτοιμο ακόμη για μαζική παραγωγή. Οι καθυστερήσεις προέρχονται από τους προμηθευτές των LCD panels (LG και Japan Display) και αναμένεται να οδηγήσουν σε κυκλοφορία της συσκευής το Νοέμβριο.

    Αντίθετα, τα πιο ακριβά iPhone είναι έτοιμα να μπουν στην παραγωγή εγκαίρως, αποτελώντας ουσιαστικά το διάδοχο του iPhone X, αλλά και ένα μεγαλύτερο iPhone X Plus, που θα δούμε να λανσάρονται το Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles