14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα πάντα για τα Samsung Galaxy S9 /S9 Plus και τις εντυπωσιακές τους κάμερες

    Την Κυριακή θα ανακοινωθούν τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας έχει μείνει σχεδόν καμία απορία σχετικά με αυτά. Τώρα, οι WinFuture και Evan Blass παρουσιάζουν διαρροές φωτογραφιών και λεπτομέρειες που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας.

    Πολλές είναι οι αναφορές που σχετίζονται με τις κάμερες των συσκευών, με το “μεγαλύτερο” Galaxy S9 Plus να διαθέτει dual cameras 12MP και να εντυπωσιάζει.

    Samsung Galaxy S9 Plus dual cameras

    Όπως αναφέρει το WinFuture, η πίσω κάμερα του S9 (ή η κύρια πίσω κάμερα του S9 Plus) θα έχει δυνατότητα εναλλαγής διαφραγμάτων μεταξύ f/1,5 και f/2,4, ανάλογα με το πλάνο στο οποίο στοχεύετε. Θα μπορείτε π.χ. να επιλέγετε f/1,5 για φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού ή macro shots και να το “γυρίζετε” σε f/2,4, όταν θέλετε να εστιάσετε σε μία σκηνή. Η δευτερεύουσα πίσω κάμερα του S9 Plus είναι “κλειδωμένη” στο f/2,4 και προορίζεται περισσότερο για zoom ή πορτρέτο.

    Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα 8MP υποστηρίζει video super slow motion στα 960FPS. Θα δούμε επίσης στις συσκευές τα AKG-tuned stereo speakers και ένα νέο Exynos 9810 processor (μαζί με τον Snapdragon 845 στις ΗΠΑ).

    Εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, το Samsung Galaxy S9 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles