17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα πρώτα Galaxy S23 από κατάστημα λιανικής στη… Νικαράγουα!

    Όπως αντιλαμβάνεστε με το Galaxy Unpacked να είναι προγραμματισμένο για την 1η Φεβρουαρίου, μοιραία όλα το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας έχει πέσει πάνω στο Galaxy 23! Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη αποκάλυψη του “next-big thing” της κορεατικής εταιρείας και η αλήθεια είναι ότι οι φήμες αφήνουν λίγα στη φαντασία… Ο ISOCELL αισθήτήρας των 200MP που φημολογείται ότι θα αποτελεί τη βάση για τις φωτογραφικές δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας, αναμφίβολα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σύμφωνα με έγκριτους leakers, το S23 Ultra αναμένεται να έχει ακρετές ομοιότητες με τον προκάτοχό του (S22 Ultra). Οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στο γεγονός ότι η οθόνη του θα είναι 6.8 ιντσών, τεχνολογίας 2X Dynamic AMOLED (1440p) με 500ppi πυκνότητα στα pixels, ενώ θα φέρει Gorilla Glass Victus 2 για… προστασία. Επιπλέον, ακούγεται ότι θα έχει μπαταρία στα 5.000mAh, Android 13 μαζί με το One UI 5.1 της Samsung, καθώς επίσης θα υποστηρίζει Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E, NFC και UWB. 

    Εξυπακούεται ότι μέχρι το επίσημο launch δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, παρόλα αυτά ορισμένα καταστήματα λιανικής στο εξωτερικό (σε μια κίνηση που μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ στη Samsung), έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και να διαρρέουν στα social media διάφορες φωτογραφίες τόσο από τη συσκεύή, όσο και από τη συσκευασία της. Το πρώτο leak αυτού του τύπου εμφανίστηκε στο KM CELL STORE, ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με έδρα τη μακρινή… Νικαράγουα στη Matagalpa (μην μας ρωτήσετε που ακριβώς βρίσκεται), το οποίο παρουσίασε 4 μονάδες S23 Ultra (στην περιγραφή αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν 12GB RAM και 512GB storage). Όπως αναγράφεται στην περιγραφή, τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα, όμως όπως και να το κάνουμε νομίζουμε ότι αυτά τα leaks μάλλον κάπου χαλούν τη… μαγεία! Άλλωστε δεν μεσολάβει και ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το Unpacked… Υπομονή, λγες ημέρες μόνο μείνανε! 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles