25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε στα social media το trailer του Mission Impossible 7

    Το προηγούμενο Σάββατο, διέρρευσε στο Twitter το trailer του επερχόμενου Mission Impossible, με αποτέλεσμα το video να εξαπλωθεί στα social media, χωρίς η Paramount Pictures να το έχει προγραμματίσει.

    Βέβαια, μέχρι το τέλος της ημέρας, τα περισσότερα videos είχαν κατέβει, εξαιτίας πνευματικών δικαιωμάτων, αφού το trailer είχε προβληθεί τον προηγούμενο μήνα στο CinemaCon, όμως δεν είχε δοθεί επίσημα από την εταιρεία στην κυκλοφορία. Το Σάββατο, αρκετοί λογαριασμοί χρηστών ξεκίνησαν να ποστάρουν το διάρκειας 2 λεπτών video, με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πως διεύρρευσε το trailer, η Paramount Pictures αντέδρασε γρήγορα για να περιορίσει τη ζημιά. Μέχρι την Κυριακή, οι σχετικές αναρτήσεις στο Twitter δεν ήταν διαθέσιμες.

    Photo credit: Christian Black

    Το Mission: Impossible: Dead Reckoning είναι το 7ο φιλμ του δημοφιλούς franchise, στο οποίο ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται ένα μυστικό πράκτορα, τον Ethan Hunt. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023 και παίζουν επίσης οι Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson και Vanessa Kirby.

    Το Mission Impossible θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise, αφού πρακτικά μεταμόρφωσε τον Cruise από δραματικό σταρ σε super star των ταινιών δράσης. Οι 6 ταινίες που έχουν βγει στο σινεμά έχουν αγγίξει ήδη τα 3.57 δισ. δολάρια στο box office.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 2 Ιουνίου η πρεμιέρα της ταινίας MEN

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles