21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το ultra low-budget Nokia 1.3!

    Η HMD Global σχεδιάζει πολύ σύντομα να παρουσιάσει το νέο line-up των νέων συσκευών της, μέσω ενός online-only event, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με την εξάπλωση της πανδημίας του Κορονοϊού. Μία από αυτές είναι και το σούπερ οικονομικό Nokia 1.3, το οποίο όμως διέρρευσε μια ημέρα νωρίτερα από τον γνωστό leakster Evan Blass, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στους πιο αξιόπιστους leaksters.

    Το Nokia 1.3 θα απευθύνεται στους users που αγαπούν την οικονομία και για αυτούς μετράει και το παραμικρό ευρώ. To low-budget smartphone της Nokia έρχεται με LCD display στις 6 ίντσες, προσφέροντας έτσι οθόνη μεγαλύτερη από τις 5.5 ίντσες του Nokia 1 Plus που μπορεί να θεωρηθεί ο προκάτοχος του. Παράλληλα, η budget-friendly πρόταση της HMD Global έρχεται με ένα μικροσκοπικό notch, στο οποίο κρύβεται μια μικροσκοπική selfie cam με 5MP, ενώ ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες αναφορικά με το main camera setup της συσκευής. Σύμφωνα με τον Evan Blass, το εν λόγω προσιτό Nokia θα διαθέτει ένα 3D nano-textured πλαστικό cover, αλλά και ένα dedicated Google Assistant button. Αν και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το «μικρό» της Nokia θα διαθέτει ένα low-end SoC της MediaTek, με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά το λειτουργικό, το Nokia 1.3 θα διαθέτει με το Android 10 (Go Edition) και θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα στην αγορά των Η.Π.Α με τιμή στα 99$.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles