21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δίκτυο 5G WiFi σε όλα τα λεωφορεία της Cyprus Public Transport

    Δίκτυο ασύρματης πρόσβασης 5G WiFi πρόκειται να εγκατασταθεί σε όλα τα λεωφορεία της εταιρείας Cyprus Public Transport , προκειμένου το επιβατικό κοινό να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τις μετακινήσεις του. Τη δράση εξήγγειλε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσου στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Cyprus Public Transport με θέμα: 5G WiFi στα λεωφορεία αναβάθμιση δημοσίων μεταφορών στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

    Όπως επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Καρούσος, η πανδημία έχει επηρεάσει και τον τομέα των μεταφορών, εντούτοις οι δύο ανάδοχες εταιρείες σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, συνεχίζουν τις ενέργειές τους για τη συνεχή αναβάθμιση του συστήματος Μεταφορών και την προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στον πελάτη.

    Στο πλαίσιο της αναβάθμισης αυτής, γίνεται και η εισαγωγή του δικτύου 5G WiFi σε όλα τα λεωφορεία και στους σταθμούς της Λευκωσίας και Λάρνακας. Με τον τρόπο αυτό, οι επιβάτες θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τον χρόνο ταξιδιού τους παραγωγικά ή να χαλαρώσουν ευχάριστα μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

    «Θέλω να συγχαρώ την εταιρεία για την πρωτοβουλία της αυτή, αφού με την εισαγωγή του δικτύου 5G στο σύνολο του στόλου της κατατάσσεται στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που προσφέρει την υπηρεσία αυτή στους πελάτες της», τόνισε ο κ. Καρούσος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles