16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δημιουργός παιχνιδιών έγινε πλανόδιος και ‘κονομάει τα διπλά!

    Νομίζεις ότι όλοι αυτοί οι δημιουργοί παιχνιδιών, οι developers που λένε και στα ελληνικά, ‘κονομάνε ένα καράβι λεφτά στο τέλος κάθε μήνα; Μήπως θεωρείς ότι όλοι οδηγούν Cadillac, πάνε διακοπές στο Μαλιμπού και έχουν πέρσοναλ κόουτς (aka personal coach) 24/7; Καααααλά. Στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη η κατάσταση μπορεί να είναι υποφερτή, ωστόσο σε κάποιες άλλες χώρες του κόσμου τα πράγματα είναι διαφορετικά.

    dimiourgos-paixnidion-egine-planodios-kai-konomaei-ta-dipla

    Το Tencent δημοσίευσε –και το Kotaku μετέφρασε– μια ιστορία από τη μακρινή Κίνα, όπου ένας προγραμματιστής σε εταιρεία που ανέπτυσσε ιντερνετικά παιχνίδια, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά του αφού οι υπερβολικές ώρες εργασίας του είχαν δημιουργήσει προβλήματα υγείας. «Οι ώρες που καλείται να δουλέψει ένας προγραμματιστής είναι πολλές και δύσκολες και πολλές φορές καλούμαστε να συμπληρώσουμε υπερωρίες, έστω κι αν η χαρά που πήραμε με το λανσάρισμα του Yuan Zheng Online ήταν τεράστια», είπε ο ίδιος.

    Όντας άνεργος, ο τυπάκος αποφάσισε με τη βοήθεια της κοπέλας του να εξασκηθεί στην παρασκευή σαομπίνγκ (shaobing, γεμιστά ψωμάκια) τα οποία εν συνεχεία πουλούσε. Τα αποτελέσματα της μπίζνας του; Υπερτέλεια! Έχει φτάσει στο σημείο να βγάζει ποσό που αντιστοιχεί σε $3.259 τον μήνα (και μιλάμε για την Κίνα!), να αγοράσει το δικό του διαμέρισμα και να κάνει οικονομίες για να παντρευτούν με την καλή του του χρόνου!

    Η πλάκα είναι πως το προαναφερθέν ποσό ξεπερνά το διπλάσιο του μισθού του, την εποχή που δούλευε ως δημιουργός παιχνιδιών…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles