20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δημοσιεύματα φέρουν τα iPhone 12 να κυκλοφορούν χωρίς φορτιστή στό κουτί

    Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones μάχονται για το ποιος θα προσφέρει τον πιο γρήγορο φορτιστή, η Apple ακολουθεί αντίθετη πορεία, τραβώντας και πάλι τον δικό της δρόμο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έγκυρων αναλυτών στο διαδίκτυο, στα iPhone 12 που θα κυκλοφορήσουν τους επομένους μήνες δεν θα συμπεριλαμβάνουν στο κουτί τους τα ακουστικά EarPods και τον φορτιστή!

    Είναι γεγονός ότι σε ότι αφορά τα ακουστικά υπάρχουν προβληματισμοί και από άλλους κατασκευαστές, ωστόσο η απουσία φορτιστή αποτελεί ομολογουμένως μια πολύ ριζοσπαστική απόφαση από μέρους της Apple. Στο κουτί, πάντως, θα υπάρχει ένα καλώδιο Lightning to USB-C.

    Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Apple έχει ετοιμάσει έναν νέο φορτιστή ισχύος 20W που θα πωλείται ξεχωριστά και φέρεται πως προορίζεται για να αντικαταστήσει τη σημερινή φουρνιά των φορτιστών 5W που έρχονται πακέτο με τα iPhone 11 και των φορτιστών 18W των iPhone 11 Pro. Άλλωστε, η Apple έχει εκφράσει την πρόθεση της να σταματήσει την παραγωγή των παλαιότερων φορτιστών της μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

    Πολλοί αναλυτές εκτιμούν πως η κίνηση αυτή της Apple να αφαιρέσει δηλαδή τον φορτιστή και τα ακουστικά από το πακέτο των iPhone 12 έχει απώτερο σκοπό να κρατήσει τις τιμές τους στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά μοντέλα, καθώς το κόστος τους θα είναι υψηλότερο λόγω της προσθήκης κεραίας 5G. Παρόλα αυτά, θεωρούν ότι η Apple δύσκολα θα παραδεχτεί κάτι τέτοιο και πιθανότατα θα δικαιολογήσει την απόφαση της ως μια κίνηση που βοήθα… το περιβάλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles