22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δίνει… ρέστα ο Leon Kennedy στο νέο trailer του Resident Evil 4 remake

    Το πολυαναμενόμενο remake του θρυλικού Resident Evil 4 της Capcom βρίσκεται μόλις ένα μήνα μακριά από την κυκλοφορία του και πριν από μερικές ώρες, στο πλαίσιο του State of Play livestream της Sony, είχαμε την ευκαιρία να δούμε λίγο πιο προσεκτικά το επερχόμενο video game.

    To νέο video θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διασκεδαστικό, αφού είναι γεμάτο δράση και επικεντρώνεται στα… “μαγικά” που μπορεί να κάνει ο Leon S. Kennedy. Έχουμε τσεκούρι, μαχαίρια, επιθέσεις σε εχθρούς αλλά και πυροβολισμό μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία όλως τυχαίως κουβαλά ένα αλυσοπρίονο. Το 3ο στη σειρά μεγάλο trailer της Capcom για το Resident Evil 4 μας θυμίζει πόσο επικεντρωμένο στη δράση ήταν το original game, αποκαλύπτοντας τα παραπάνω στοιχεία που θα μπορούσε να προσφέρει το remake.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 24 Μαρτίου. Όπως συνέβη με τα πρόσφατα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, η νέα έκδοση του Resident Evil 4 θα παρουσιάσει με μοντέρνο τρόπο το original παιχνίδι, διατηρώντας τη γνώριμη ατμόσφαιρά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Bright Sky App: Η ενημέρωση είναι δύναμη κατά της κακοποίησης (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles