19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δύο πρόσφατες ληστείες σε Apple Store στο San Francisco μπροστά στα μάτια σας (video)

    Το Αστυνομικό Τμήμα του San Francisco διέθεσε υλικό από δύο πρόσφατες ληστείες σε Apple Store στο Bay Area. Οι ληστείες πραγματοποιήθηκαν στις 25 και στις 29 Νοεμβρίου.

    apple-store

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το πρώτο video δείχνει τρεις δράστες που εισβάλλουν στο Apple Store και με γρήγορες κινήσεις (σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα) αδειάζουν τα μπροστινά ράφια. Ομοίως, στο δεύτερο clip εμφανίζονται τέσσερις δράστες να αρπάζουν ότι μπορούν σε πανομοιότυπους ρυθμούς.

    Και στις δύο περιπτώσεις, το προσωπικό και οι πελάτες τρόμαξαν και απλά παρακολουθούσαν τους δράστες να μαζεύουν συσκευές από τα ράφια.

    Η αστυνομία ελπίζει ότι με η κυκλοφορία του video θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών, που μέχρι σήμερα παραμένουν ασύλληπτοι.

    Να αναφέρουμε ότι αυτού του είδους οι ληστείες είναι συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ. Τον Ιούλιο το Αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ληστές ντυμένοι σαν υπάλληλοι της Apple αφαίρεσαν iPhone από καταστήματά της, ενώ τον Οκτώβριο, κλέφτες αφαίρεσαν smartphones αξίας 13.000 δολαρίων από άλλο κατάστημα της Apple στη Μασαχουσέτη.

    Δείτε το video

    https://www.youtube.com/watch?v=3_tYNRqNxFI

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles