15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Disney+: Η ώρα του Guardians of the Galaxy 3 έφτασε! Μην το χάσετε!

    Από τις 2 Αυγούστου όλοι οι Έλληνες συνδρομητές του Disney+ θα μπορούν να απολαύσουν το “κύκνειο άσμα” του James Gunn, στο Marvel Cinematic Universe, το οποίο δεν είναι άλλο από το 3ο Guardians of the Galaxy! 

    Στο Guardians of the Galaxy 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη παρέα αταίριαστων ηρώων, αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή στο Πουθενά. Όμως, δεν πήρε πολύ χρόνο μέχρι να ανατραπούν όλα ξανά, από τον απόηχο του ταραγμένου παρελθόντος του Ρόκετ. Ο Πίτερ Κουίλ πρέπει να μαζέψει την ομάδα του, για μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης του Ρόκετ, που αν δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, μπορεί να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την ξέρουμε.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, με τους Vin Diesel ως Γκρουτ και Bradley Cooper ως Ρόκετ, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter και Maria Bakalova. Ο James Gunn είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Παραγωγός είναι ο Kevin Feige, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith και Simon Hatt.

    Η ταινία «Guardians of the Galaxy 3» των Marvel Studios, θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Αυγούστου, αποκλειστικά στο Disney+, ενώ σε περίπτωση που δεν είχατε δει τις δύο πρώτες σειρές της εμβληματικής σειράς, οι δύο προηγούμενες ταινίες της τριλογίας,  είναι ήδη διαθέσιμες στο Disney+.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles