18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Display της LG στην CES 2020 τρελαίνει κόσμο! Μεταμορφώνεται από flat σε curved screen με το πάτημα ενός κουμπιού!

    H CES είναι πάντοτε μια έκθεση που συνδέεται με καινοτόμα concepts που ενδεχομένως μπορεί να μην φτάνουν ποτέ σε consumer επίπεδο, αλλά όπως και να το κάνεις σε κάνουν να τα χαζεύεις! Ένα από τα concept που δικαιολογημένα συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα ήταν και ένα display τηλεόρασης της LG, το οποίο μεταμορφώνεται από flat screen σε κυρτή, με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα!

    H συγκεκριμένη πραγματικά εντυπωσιακή 4K OLED οθόνη δίνει τη δυνατότητα στον θεατή να απολαμβάνει μια διαφορετική εμπειρία θέασης και ήχου κάθε φορά που το display μεταμορφώνεται. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι της LG Display (του ειδικού τμήματος της LG που ειδικεύεται στο σχεδιασμό καινοτόμων displays) σε εκπροσώπους του Τύπου, το εν λόγω panel μπορεί να «λυγίσει» περισσότερες από 35.000 φορές χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ η σκέψη είναι να χρησιμοποιείται τόσο για Home entertainment, αλλά και σε αεροπορικές πτήσεις. Η κορεατική εταιρεία δεν ανέφερε τίποτα για το πότε σκοπεύει να ρίξει στην αγορά τον συγκεκριμένο τύπο οθόνης, αν και εάν κρίνουμε από την rollable τηλεόραση που ενδέχεται να στοιχίζει κοντά στα 60.000 σίγουρα τα συγκεκριμένα προϊόντα θα είναι κομματάκι… ακριβά! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερα μπορείτε να την δείτε στο video που ακολουθεί…

    Πήγη: PC Mag

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles