24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε 1007 κινεζικά robot να χορεύουν ταυτόχρονα και να πραγματοποιούν ρεκόρ Guinness!

    Οι Γερμανοί είναι γνωστό ότι έχουν το Octoberfest, την απόλυτη γιορτή της μπύρας. Κάτι αντίστοιχο έχουν και οι Κινέζοι, καθώς στις αρχές Αυγούστου διεξάγεται παραδοσιακά στην πόλη Qingdao της επαρχίας Shandong, το διεθνές festival μπύρας, το οποίο διαρκεί 3 με 4 εβδομάδες και σίγουρα αποτελεί ένα γιγαντιαίων διαστάσεων event. Χιλιάδες Κινέζοι και επισκέπτες και από άλλα μέρη του κόσμου παρακολουθούν από κοντά το εν λόγω φεστιβάλ πίνοντας άφθονη μπύρα και συμμετέχοντας σε εκατοντάδες happenings.

    dancingrobotsworldrecord

    Φέτος οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα, όπου 1.040 robot θα επιχειρούσαν να σπάσουν ένα ξεχωριστό ρεκόρ Guinness! Συγκεκριμένα,  στόχος ήταν τα παραπάνω robot να μπορέσουν να χορέψουν όλα μαζί συγχρονισμένα! Πράγματι, οι διοργανωτές κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους και απλώς ότι συνέβη μετά απλώς γράφτηκε στο τεράστιο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Εάν αναρωτιέστε βέβαια γιατί στον τίτλο του άρθρου αναφερόμαστε σε 1007 robot και όχι σε 1040 είναι επειδή 33 εξ’ αυτών δεν λειτούργησαν σωστά και δεν κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας την χορογραφία. Όπως και να ‘χει πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα δημιουργεί θαυμασμό!

    https://youtu.be/3otrUaWcLYU

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles