21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του νέου crowdsourced smartphone της ZTE

    Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η ZTE προχώρησε σε μια πρώτη επίδειξη του crowdsourced smartphone, Hawkeye, στην έκθεση CES 2017. Πλέον, η εταιρεία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών της νέας συσκευής. Όπως μαθαίνουμε, το Hawkeye θα καταφθάσει με Android 7 Nougat, και θα εξοπλίζεται με μια οθόνη των 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p.

    Previous-ZTE-Hawkeye-prototypes-without-dual-rear-camera

    Το Snapdragon 625 SoC θα εγγυάται μια απροβλημάτιστη και ομαλή εμπειρία αλληλεπίδρασης του χρήστη με το λειτουργικό της συσκευής. Θα περιλαμβάνει ακόμη 3GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα USB Type-C καθώς και μπαταρία 3.000 mAh. Στο πίσω μέρος, η ZTE επέλεξε να τοποθετήσει κάμερα διπλού φακού των 13MP και 12MP, με οπτικό zoom, όπως αναφέρει η εταιρεία, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα είναι μια αντίστοιχη υλοποίηση σαν αυτή του iPhone 7 Plus. Δυστυχώς, η ZTE δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την κάμερα του αυτή, που ομολογουμένως, δεν είχαμε δει σε προηγούμενες εκθεσιακές μονάδες της CES.

    Hawkeye2

    Το ZTE Hawkeye έχει και δυο άλλα άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Τη λειτουργία eye-tracking, που θα αναγνωρίζει την κίνηση των ματιών του χρήστη, όπως επίσης και την αυτοκόλλητη θήκη που θα της επιτρέπει να προσαρτάται σε διάφορες επιφάνειες. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να συνεισφέρει στη χρηματοδότησή του μέσω του Kickstarter με 199 δολάρια. Όποιος το κάνει, θα λάβει τη συσκευή κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του έτους, εφόσον φυσικά καλυφθεί η χρηματοδότηση.

    Hawkeye3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles