19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε έναν αστυνομικό να αδειάζει το όπλο του πάνω στο όχημα που καταδιώκει, εν κινήσει!

    Το βίντεο έρχεται από τη Νότια Αφρική, όπου η εγκληματικότητα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και καθημερινά, κάθε αστυνομικός και πολίτης ρισκάρει τη ζωή του, σε ορισμένες περιοχές. Και μάλιστα δημοσιεύθηκε στο Facebook page του αντίστοιχου FBI της χώρας!

    katadioksi

    Εκτός από σοκαριστικά, όμως, τα πλάνα είναι και εντυπωσιακά. Εντυπωσιακά διότι ο μοτοσυκλετιστής-αστυνομικός καταδιώκει την κόκκινη BMW με μεγάλη ταχύτητα σε χωματόδρομους και δημόσιους δρόμους, οδηγά τη μηχανή του με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο αδειάζει τις σφαίρες του στο όχημα, με σκοπό να το ακινητοποιήσει! Ευτυχώς για όλους, εκτός από τον καταδιωκόμενο, εν τέλει χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και παραδίνεται χωρίς να υπάρξει αιματοχυσία. Δείτε και μόνοι σας…

    Just another day for our Law enforcement members! This member went above and beyond to make sure he got his suspect! Awesome (FPV) First person viewer footage…And you thought your job was hectic!

    Posted by Intelligence Bureau SA on Thursday, 3 December 2015

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles