16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε την μεγαλύτερη “Blue Screen of Death”… ever!

    Όλοι θα θυμούνται τον τρόμο, την αγωνία (και ενίοτε την απόγνωση) που μας έπιανε όταν στα Windows εμφανιζόταν η «θανατηφόρα» και απαίσια μπλε οθόνη ή κατά όπως ήταν γνωστή και ως Blue Screen of Death! Η Blue Screen που με «αλαμπουρνέζικα» και ακαταλαβίστικες γραμμές κώδικα ενημέρωνε τους χρήστες ότι κάτι έχει πάει στραβά στη λειτουργία των Windows έκανε το «ντεμπούτο» της περισσότερα από 20 χρόνια πριν, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Windows 3.1!

    massive_blue_screen_01 (1)

    Έκτοτε η «κατάπτυστη» οθόνη επέζησε μέχρι τα Windows 8.1, όπου οι developers της Microsoft αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τις ακατανόητες γραμμές κώδικα με ένα sad emoticon, το οποίο ομολογουμένως ήταν λιγότερο αποκρουστικό από τα Blue Screen που εμφανίζονταν στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows. Όλοι μας λίγο έως πολύ έχουμε αντικρίσει την «μισητή οθόνη», ωστόσο σίγουρα το τεραστίων διαστάσεων video wall, που το ύψος του ξεπερνάει τα 15 μετρά, αναμφίβολα αποτελεί τη μεγαλύτερη Blue Screen of Death που έχει εμφανιστεί ποτέ! Το εν λόγω video wall κοσμεί την είσοδο ενός mall στην πόλη Pattaya της Ταϊλάνδης και δεν αποτελεί μέρος κάποιας προωθητικής marketing καμπάνιας, καθώς εάν κρίνουμε από την αναφορά του ftser2k.sys καθίσταται σαφές ότι έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα με μία USB συσκευή. Όπως και να ‘χει σίγουρα το συγκεκριμένο video wall είναι η μεγαλύτερη Blue Screen of Death που έχει εμφανιστεί ποτέ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles