11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πίσω μέρος της «Jet Black» έκδοσης του iPhone 7 Plus μετά από 3 μήνες χρήσης χωρίς θήκη

    Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν κυκλοφορήσει ως γνωστόν σε δυο νέες χρωματικές εκδόσεις: Τη «matte black» έκδοση που αντικατέστησε την «Space Gray» της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και την «Jet Black» έκδοση, που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα σε μεταλλικό smartphone, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει αρκετούς χρήστες. Το μεταλλικό φινίρισμα έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία προκειμένου να προσφέρει ένα πολύ όμορφο γυαλιστερό οπίσθιο μέρος.

    Αλλά δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό μετά από μερικούς μήνες χρήσης;

    iphone-7-plus

    Όταν η Apple προσέθεσε τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην επίσημη ιστοσελίδα με τα διαθέσιμα προϊόντα της, φρόντισε να αναφέρει ότι το οπίσθιο μέρος της «Jet Black» έκδοσης του iPhone 7 Plus ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες φθορές ως αποτέλεσμα της καθημερινής χρήσης. Με απλά λόγια, η εταιρεία υποστηρίζει πως στο οπίσθιο μέρος της συσκευής ενδέχεται να δημιουργηθούν γρατσουνιές. Παράλληλα, αποτελεί και έναν «μαγνήτη» δαχτυλιών.

    Παρά τις προειδοποιήσεις αυτές, πολλοί χρήστες από τη πρώτη στιγμή απέρριπταν την προοπτική χρήσης μιας θήκης. Και φαντάζει απολύτως λογικό κάτι τέτοιο, ποιος θα θελήσει να καλύψει το οπίσθιο μέρος της συσκευής όταν αγοράζει την συγκεκριμένη «Jet Black» έκδοση; Στη παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως έγινε ένα iPhone μετά από 3 μήνες καθημερινής χρήσης.

    jt8pwet-antigrafi

    Η φωτογραφία είναι μια από τις πολλές που δημοσίευσε στο Reddit ένας χρήστης με το ψευδώνυμο «robhue», δείχνοντας πώς έχει καταλήξει να φαίνεται το οπίσθιο μέρος της συσκευής. Αν και οι φωτογραφίες είναι χαμηλού φωτισμού, φαίνονται αρκετά οι γρατσουνιές, ιδιαίτερα στις γωνίες. Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Reddit και να κρίνετε μόνοι σας…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles