13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Doctor Who: Νέο νοσταλγικό trailer με τον David Tennant

    Αρκετά οικεία πρόσωπα θα επιστρέψουν, μέσα από το BBC και το Disney Plus, στο νέο κύκλο της σειράς Doctor Who, όπως αποκαλύπτει πρόσφατο trailer. Ο David Tennant και η Catherine Tate είναι έτοιμοι να χαρίσουν νοσταλγικές στιγμές στους fans στη νέα σεζόν, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη, παρά το γεγονός ότι η επιστροφή του Tennant είχε γίνει γνωστή.

    Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι το BBC είχε ανακοινώσει ότι ο Ncuti Gatwa από το Sex Education θα είναι ο επόμενος leader της σειράς, παρόλα αυτά ο Tennant θα επιστρέψει για κάποια επεισόδια πριν ο Gatwa αναλάβει ολοκληρωτικά. Τα σπέσιαλ επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο 2023. Ο David Tennant είναι από τους πιο λατρεμένους Doctors και επιστρέφει και πάλι μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Το trailer που κυκλοφόρησε δίνει επίσης κάποια στοιχεία για την τύχη της Donna, που δε γνωρίζει για την ύπαρξη του Doctor και παρουσιάζει τη Yasmin Finney, που θα υποδυθεί τη μυστηριώδη Rose.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Στα “σκαριά” anime spin-off για το Stranger Things (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles