19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Doctor Who: Νέο teaser για την 13η σεζόν

    Η βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας Doctor Who του BBC μπαίνει στην 13η σεζόν, με νέο teaser trailer να βρίσκεται ήδη στον “αέρα”. Ως γνωστόν, η κλασική σειρά αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου Άρχοντα του Χρόνου, γνωστού ως “ο Δόκτωρ”. Ο ήρωας εξερευνά το σύμπαν με τη μηχανή του χρόνου TARDIS που ταξιδεύει στο χωροχρόνο, και από έξω φαίνεται σαν μπλε αστυνομικός θάλαμος του Λονδίνου από τη δεκαετία του ’60. Μαζί με μια σειρά από συντρόφους, αντιμετωπίζει εχθρούς, σώζει πολιτισμούς και ανθρώπους.

    Πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου

    Το BBC America κυκλοφόρησε ένα teaser για τον 13ο κύκλο επεισοδίων της σειράς Doctor Who. Παράλληλα ανακοίνωσε τον καινούργιο τίτλο της σειράς, καθώς και την ημερομηνία πρεμιέρας της. Έτσι λοιπόν γνωρίζουμε πως το Doctor Who: Flux, η τελευταία σεζόν της Jodie Whittaker στο show, θα κάνει ντεμπούτο στις 31 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για 6 επεισόδια.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας και ως η “πιο επιτυχημένη” στην κατηγορία όλων των εποχών σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής, τις πωλήσεις DVD, βιβλίων και πολυμέσων από το iTunes. Το πρόγραμμα, ειδικά η αρχική κλασσική σειρά, έχει αναγνωριστεί τόσο για τις ευφάνταστες ιστορίες του, παρά το χαμηλό προϋπολογισμό ακόμη και στα ειδικά εφέ, όσο και για τη χρήση της ηλεκτρονικής μουσικής. Η σειρά Doctor Who έκανε πρεμιέρα στο BBC στις 23 Νοεμβρίου 1963. Η έκδοση του 2005 είναι μια άμεση συνέχεια της σειράς του 1963-1989, όπως είναι η τηλεταινία του 1996.

    Διαβάστε επίσης: Όσα θες να ξέρεις για το ‘Dune’ πριν την μεγάλη του πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου – Το τελικό τρέιλερ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles