14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δοκιμάσαμε τα νέα BMW X series στο… όριο, στο BMW X Passion!

    Το BMW Group Hellas διοργάνωσε με επιτυχία το BMW X Passion event, το τριήμερο που μας πέρασε, για εκπροσώπους του Τύπου, συνεργάτες και φίλους του brand, στο συγκρότημα Ελληνικός Κόσμος, στην Αθήνα. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της σειράς Χ, τα X1, X2, X3, X4 και X5, τα οποία είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και τιμών, συνδυάζοντας πολυτέλεια, άνεση αλλά και δυναμική.

    Ειδικότερα όσον αφορά τον τελευταία παράγοντα, αυτόν της “δυναμικής”, οι άνθρωποι της BMW μας έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νέα μοντέλα σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή που απαιτούσε απότομους ελιγμούς και ακρίβεια εκατοστών, αλλά και να τα κρατήσουμε… στις δύο ρόδες κατά τη διαδικασία εξομείωσης ακραίων off-road συνθηκών. Έτσι, τα νέα X series έδειξαν πραγματικά τις δυνατότητές τους εντός και εκτός οδικού δικτύου αποδεικνύοντας πως δεν είναι απλώς εργαλεία ασφαλούς και άνετης μετακίνησης, αλλά μπορούν να μεταφέρουν τους επιβάτες τους οπουδήποτε, ικανοποιώντας απόλυτα τις διαθέσεις τους για εξερεύνηση και περιπέτεια.

    bmw x passion (1)

    Με τους ροπάτους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου να ωθούν με ευκολία το αμάξωμα, αλλά χωρίς να ενοχλούν τους επιβαίνοντας χάρη στην αποτελεσματική ηχομόνωση της καμπίνας, τα X1 και X2 που οδηγήσαμε κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με το πόσο εύκολα “έκρυβαν” τα κιλά και τον όγκο τους, σε μια τόσο στενή και τεχνική διαδρομή, ενώ παρά τις ψιχάλες που άφησαν νωπό το οδόστρωμα πριν μπούμε στα αυτοκίνητα, η πρόσφυση των Pirelli ελαστικών τους είναι υπερ-αρκετή και χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα να παρεμβαίνουν στο έργο μας. Η απόκριση του γκαζιού, δεδομένου του χαρακτήρα των οχημάτων, ήταν ικανοποιητική, ενώ τα φρένα δεν είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους στη σύντομη, αυτή, δοκιμή. Τα αυτόματο κιβώτιο δε μπορεί να θεωρηθεί “νωθρό” σε καμία περίπτωση ενώ οι κλίσεις του αμαξώματος είναι λογικές, αν αναλογιστούμε την κατηγορία των οχημάτων.

    bmw x passion (7)

    Όταν ήρθε η ώρα να ανέβουμε την αρκετά απότομη ράμπα που είχε στηθεί στο χώρο, νιώσαμε να ανεβαίνουμε προς τον ουρανό, αλλά χωρίς υποψία απώλειας πρόσφυσης, ακόμα και όταν ακινητοποιηθήκαμε στη μέση της. Η κάθοδος ήταν εξίσου απολαυστική και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζει πως θα υπάρξει επαφή μαζί του σχεδόν σε καμία περίπτωση, ενώ η επόμενη δοκιμασία μας μετέφερε -νοητά- σε δύσβατα, ορεινά μονοπάτια που οποιοδήποτε συμβατικό όχημα απλώς θα έκανε… αναστροφή. Και πάλι, με τους κατάλληλους χειρισμούς, οι X series μπόρεσαν να περάσουν τις τεχνητές ανωμαλίες, με το διαφορικό να κάνει ακριβώς αυτό που έπρεπε, ακόμα και με μόλις μια ρόδα από τον κάθε άξονα να αγγίζει το έδαφος. Αφήνουμε τις φωτογραφίες παρακάτω να μιλήσουν από μόνες τους.

    Οι BMW X1, X2, X3, X4 και X5 είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα με κινητήρες από 1.449 c.c., ιπποδυνάμεις έως 400 Ps και τιμές που ξεκινούν από τα €31.500.

    bmw x passion (16)

    Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 15 – 17 Μαρτίου, η εκδήλωση BMW X Passion του BMW Group Hellas για τα μοντέλα ΒΜW X. Το τριήμερο ξεκίνησε με ένα πάρτι γεμάτο από γνήσια οδηγική απόλαυση, μοναδική σχεδίαση και δυναμικό χαρακτήρα που προσφέρουν τα συγκεκριμένα μοντέλα BMW.

    Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι της μάρκας, απόλαυσαν το μουσικό show από το Νο.1 συγκρότημα της Ελλάδας, Μέλισσες, που απογείωσε την φεστιβαλική ατμόσφαιρα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις δυνατότητες των μοντέλων BMW X σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για off-road – και όχι μόνο – οδήγηση.

    Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν και οι Άνθιμος Ανανιάδης, Ραμόνα Βλαντή, Γιώργος Καπουτζίδης, Στέλιος Κουδουνάρης, Κώστας Μαρτάκης, Μάγδα Τσέγκου, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Xenia Ghali που έζησαν από κοντά τη συναρπαστική εμπειρία BMW X!

    «Από το αθλητικό έως το ασφαλές, το πολυτελές έως το περιπετειώδες, υπάρχει ένα μοντέλο BMW X για κάθε οδηγό. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό και την αποδοχή που είδαμε αυτό το τριήμερο από τους καλεσμένους μας στην Αθήνα και θα διατηρήσουμε αμείωτο το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα μοντέλα BMW X σε όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες μας», δήλωσε ο κύριος Karim-Christian Haririan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas.

    Η εκδήλωση BMW X Passion θα βρίσκεται στις 30 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για να φιλοξενήσει τους φίλους της μάρκας στην Βόρεια Ελλάδα.

    Για συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων του BMW Group Hellas.

    bmw x passion (37) bmw x passion (36) bmw x passion (35) bmw x passion (34) bmw x passion (33) bmw x passion (32) bmw x passion (31) bmw x passion (30) bmw x passion (29) bmw x passion (28) bmw x passion (27) bmw x passion (26) bmw x passion (25) bmw x passion (24) bmw x passion (23) bmw x passion (22) bmw x passion (21) bmw x passion (20) bmw x passion (19) bmw x passion (18) bmw x passion (17) bmw x passion (16) bmw x passion (15) bmw x passion (14) bmw x passion (13) bmw x passion (12) bmw x passion (11) bmw x passion (10) bmw x passion (9) bmw x passion (8) bmw x passion (7) bmw x passion (6) bmw x passion (5) bmw x passion (4) bmw x passion (3) bmw x passion (2) bmw x passion (1)

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles