16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Doogee MIX. Νέο bezel-less smartphone εμπνευσμένο από το… Mi Mix

    Η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας Doogee όχι μόνο μοιράζεται ένα παρόμοιο design με το Xiaomi Mi MIX, αλλά αποκαλείται κιόλας …Doogee MIX.

    Doogee MIX

    Σύμφωνα με τη Doogee, το δικό της Mi Mix θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών Super AMOLED της Samsung. Εξαιτίας της έλλειψης bezels και στις τρεις πλευρές, το συνολικό μέγεθος της συσκευής θα είναι λίγο μικρότερο από εκείνο του Mi Mix, αλλά σχεδόν το ίδιο όπως ένα iPhone 6. Το μικρό μέγεθος καθιστά τη συσκευή σύμφωνα με την Doogee πιο εύκολη στη χρήση.

    mimix-doogee-mix

    Στο κάτω μέρος, έρχεται με φυσικό Home button, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στο μπροστινό κάτω μέρος υπάρχει μια κάμερα, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε setup με κάμερα διπλού φακού.

    Doogee MIX2

    Το Doogee MIX αναμένεται να καταφθάσει με επεξεργαστή Helio P25, 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Αναμένεται ωστόσο να δούμε και μια έκδοση με Helio X30, 6GB RAM και 128GB χώρο.

    Δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες πληροφορίες όσον αφορά την τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει, αν και φήμες τη θέλουν να ξεπερνά τα $200. Τέλος, θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματικές εκδόσεις (black, light blue και dark blue).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles