19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Doogee S90 – To υπέρτατο modular rugged phone (hands-on @MWC19)!

    H Doogee είναι μια από τις πιο γνωστές κινεζικές εταιρείες, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί προϊόντα, τα οποία μάλιστα έχουν ξεφύγει από τα όρια της κινεζικής επικράτειας. Η Doogee έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική παράδοση στα υπερενισχυμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες και να επιβιώνουν ακόμη και στις χειρότερες κακουχίες! Εάν βέβαια είχατε στο μυαλό σας ότι ένα rugged phone δεν διαθέτει τα απαιτούμενα specs για να χαρείτε τον κόσμο της mobile τεχνολογίας όπως πρέπει, με το S90 που παρουσιάστηκε στο MWC19 στη Βαρκελώνη, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας!

    dav

    Το Doogee S90 πρόκειται για ένα “Super flagship” όπως το αποκαλούν οι Κινέζοι και γύρω από αυτό έχει στηθεί ένα αρκετά ιδιαίτερο concept, καθώς o χρήστης του μπορεί να συνδέσει μια σειρά από διαφορετικά modules. Βασισμένο στη λογική Mix, match and swap των Κινέζων, το Doogee S90 μπορεί εύκολα και άνετα με το αντίστοιχο module να αποκτήσει μια πανίσχυρη night vision camera, να γίνει ένα επαγγελματικό digital walkie-talkie για εκείνους (που θέλουν να επικοινωνούν σε χώρους που δεν πιάνει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας), ενώ επιπλέον μπορεί να αποκτήσει και 5G δυνατότητες με το αντίστοιχο module. Επίσης, η Doogee παρουσίασε ένα powerbank module με έξτρα χωρητικότητα στα 5000mAh, όπως επίσης και ένα game controller που θα εκτιμήσουν σίγουρα οι fans του mobile gaming!

    dav

    dav

    dav

    Όπως προαναφέραμε, η βασική του ιδιαιτερότητα είναι ότι διαθέτει tech specs που αντιστοιχούν σε κάποιο high-end κινητό, καθώς έρχεται με οθόνη FHD+ στις 6.18 ίντσες, Helio P60 chipset με οκτώ πυρήνες (4xCortex Α73 στα 2GHz και 4xCortex A53 στα 2GHz) και 6GB RAM. Επιπλέον, ο αποθηκευτικός χώρος του ανέρχεται στα 128GB, διαθέτει dual main camera setup (16MP και 8MP), selfie cam στα 8MP και μπαταρία με χωρητικότητα στα 5050mAh. Τέλος, προσφέρει wireless charging στα 10 watts, NFC και διαθέτει τα IP68, IP69K και MIL-STD-810G πρότυπα προστασίας.

    dav

    Αν μη τι άλλο το Doogee S90 αποτελεί μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρόταση, με την Doogee ουσιαστικά να δημιουργεί μια συσκευή, η οποία επιχειρεί να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο rugged υπερενισχυμένο κινητό και σε ένα smartphone ναυαρχίδα. Δείτε το hands-on video του Doogee S90, που σας ετοιμάσαμε από το MWC19…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles