18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Doona Liki Trike S3, το παιδικό ποδηλατάκι που αλλάζει μορφές (+SUPER Instagram Giveaway)!

    Τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού χαρακτηρίζονται απο πολλές αλλαγές, καθώς η ανάπτυξή του είναι ταχύτατη. Έτσι, σχεδόν οτιδήποτε του πάρουμε στους 6 μήνες, δε θα του “κάνει” στους 12 μήνες και αυτό ισχύει και για τα παιχνίδια του, αλλά και το καροτσάκι του. Ειδικά για το δεύτερο, όσο το παιδί μεγαλώνει, περπατάει και αρχίζει να γίνεται πιο δραστήριο, η “σπαζοκεφαλιά” της βόλτας του μεγαλώνει, αφού δεν μπορούμε (και δεν πρέπει) να το μεταφέρουμε διαρκώς σε παθητική στάση, μέσα σε ένα καροτσάκι. Ούτε, φυσικά, μπορούμε να κουβαλάμε διαρκώς μαζί μας ένα καρότσι και ένα ποδηλατάκι. Τη λύση σε όλα αυτά δίνει το Liki Trike της Doona που βρήκαμε στο trikiklo.com!

    Το Liki Trike είναι ένα μοναδικό δημιούργημα που μπορεί να πάρει 4 διαφορετικές μορφές (πρακτικά ακόμα περισσότερες αφού οι συνδυασμοί των εξαρτημάτων του είναι δεκάδες), ώστε να είναι κατάλληλο για παιδιά από 10 έως και 36 μηνών! Για περίπου 2,5 χρόνια, λοιπόν, είναι το μόνο που θα έχετε μαζί σας και δε θα χρειαστείτε τίποτα άλλο. Το Liki Trike ζυγίζει 7 κιλά και μπορεί να υποστηρίζει παιδιά βάρους έως 20 κιλών. Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση, είναι πλήρως πτυσσόμενο και όπως θα δείτε στο βιντεο, διπλώνεται και ξεδιπλώνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορεί εύκολα να μεταφερθεί μέσα σε ένα backpack, ακόμα και στην καμπίνα του αεροπλάνου (όταν η πανδημία λήξει, με το καλό), ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο αυτοκίνητό σας. Η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική με ανθεκτικά υλικά, η συναρμογή είναι εξαιρετική και η αντοχή του, υψηλή. Πάμε, όμως, να δούμε τις “μορφές” του!

    Πετάλια, υποπόδια, υποβραχιόνιο, κουκούλα με UV προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, δερμάτινο καθισματάκι, ζώνες ασφαλείας 5 σημείων, “τιμόνι” για τον γονέα και τιμόνι για το παιδί, ποτηροθήκη, σάκος μεταφοράς. Όλα αυτά είναι εξαρτήματα του Liki Trike που μπορείτε να τοποθετήσετε ή να αφαιρέσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, συνδυάζοντάς τα όπως σας βολεύει, έτσι οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Για μικρά παιδιά, 10-18 μηνών, ο γονέας κατευθύνει και ωθεί το trike μέσω της πτυσσόμενης κολώνας τιμονιού, στην οποία μπορεί να κρεμάσει και το σακίδιο μεταφοράς για τα πράγματα του παιδιού. Η ψηλή πλάτη καθίσματος και οι ζώνες 5 σημείων κρατούν ασφαλές το παιδί στη θέση του, ενώ τα χέρια του μένουν στο υποβραχιόνιο και τα πόδια του στα σταθερά υποπόδια. Και η κουκούλα UV, που είναι επίσης πτυσσόμενη, το προστατεύει από τον ήλιο αλλά και σε ήπια βροχόπτωση.

    Το παιδί, όμως, θα μεγαλώσει γρήγορα! Και μεταξύ 18-24 μηνών, θα μπορεί μόνο του να κρατά το τιμόνι, οπότε το υποβραχιόνιο αφαιρείται. Θα μπορεί να σπρώχνει με τα δικά του ποδαράκια το τρίκυκλο (τα υποπόδια αφαιρούνται) αλλά η υποβοήθηση από τον γονέα εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, οπότε τα δύο τιμόνια (του γονέα και του παιδιού) μπορούν είτε να είναι συνδεδεμένα, είτε ανεξάρτητα. Έτσι, το παιδί μπορεί να “παίζει” με το τιμόνι, αλλά η διεύθυνση να γίνεται από τον γονέα.

    Μεταξύ 24-30 μηνών, το παιδί είναι έτοιμο να ποδηλατήσει! Έτσι, τα υποπόδια τοποθετούνται λίγο πιο μπροστά, στην εμπρόσθια ρόδα και γίνονται πετάλια με ένα “κλικ”! Πλέον, το παιδί μπορεί να κάνει ποδήλατο με τη δική του δύναμη, μαθαίνοντας τον σωστό τρόπο, αλλά ο γονέας μπορεί να συνεχίσει να κρατά το δικό του τιμόνι, για μέγιστη ασφάλεια.

    Τέλος, μεταξύ 30-36 μηνών, η “ψηλή” πλάτη του καθίσματος δε χρειάζεται πιά, ούτε και οι ζώνες ασφαλείας. Αφαιρείται (μέσω 2 βιδών, περιλαμβάνεται κατσαβίδι στη συσκευασία), ενώ αν θέλετε μπορείτε να βγάλετε πανεύκολα και την κολώνα τιμονιού του γονέα. Το Liki Trike έχει μετατραπεί σε ένα κανονικό, τρίκυκλο ποδηλατάκι, εξαιρετικής ποιότητας, με το παιδί να απολαμβάνει το παιχνίδι του!

    Στον πίσω δεξί τροχό υπάρχει ποδόφρενο που ασφαλίζει το Trike στη θέση του, όταν δεν το χρησιμοποιείτε, ενώ οι ρόδες του είναι από ανθεκτικό υλικό που δεν φθείρεται και προσφέρει άνεση. Κάθε κουμπί και ασφάλεια είναι σε διακριτικό αλλά εύκολα προσβάσιμο, έτσι κάθε “μεταμόρφωση” απαιτεί λίγα δευτερόλεπτα. Αν ο μικρός ή η μικρή σας έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα και αναρωτιέστε για το καταλληλότερο καροτσάκι/ποδηλατάκι, η λύση είναι μια και ακούει στο όνομα “Liki Trike”!

    Στη γκάμα του trikiklo.com, ωστόσο, θα βρείτε και τις πιο οικονομικές εκδόσεις του. Το Liki Trike S1 και το Liki Trike S3, τα οποία προσφέρουν αρκετές δυνατότητες, έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα κατασκευής και διατίθονται και σε κόκκινο χρώμα, με χαμηλότερη τιμή. Δείτε το βιντεό μας και εύκολα θα διαλέξετε το Liki Trike που καλύπτει τις ανάγκες σας!

    Είμαστε σίγουροι πως μόλις το παίδι σας θα οδηγήσει το Liki Trike S3 της Doona, δεν πρόκειται με τίποτα να το αποχωριστεί! Για αυτό και εμείς φροντίσαμε και σας ετοιμασαμε έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό στο Instagram! Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το εκπληκτικό αυτό πρϊόν της Doona δεν έχετε παρά να κάνετε click εδώ.  

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles