21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεά 250.000 ευρώ από τον Όμιλο Olympia για αντιμετώπιση του COVID-19

    Δωρεά ύψους 250.000 ευρώ για στήριξη της κυπριακής κοινωνίας για την αντιμετώπιση του COVID-19 ανακοίνωσε ο Όμιλος Olympia (στον συγκεκριμένο Όμιλο ανήκουν οι εταιρείες Public, Westnet και SoftOne). Η δωρεά υλοποιείται σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας, Υγείας καθώς και οργανωμένους φορείς.

    Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά περιλαμβάνει: 1300 tablets υψηλών προδιαγραφών προς το Υπουργείο Παιδείας για την ενίσχυση μαθητών, ενώ σημαντικό μέρος της δωρεάς θα δοθεί στο Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Μονάδας Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

    Η παράδοση των 1300 συσκευών tablets στο Υπουργείο Παιδείας θα γίνει από τα Public με σκοπό τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε μαθητές και μαθήτριες δημοσίων σχολείων της Κύπρου. Οι συσκευές θα διανεμηθούν από το Υπουργείο Παιδείας σε παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων που ανήκουν σε οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων και σήμερα στερούνται πρόσβασης στα προγράμματα τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου.

    Επιπρόσθετα, ο Όμιλος θα δωρίσει tablets, laptops, εκτυπωτές και άλλες συσκευές σε οικογένειες του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί», της Παγκύπριας Οργάνωσης Γονέων και Φίλων Παιδιών με Εγκεφαλικές και άλλες Παραλύσεις «Αγκαλιά Ελπίδας», καθώς και στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές του Μακαρείου Νοσοκομείου.

    Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί σημαντικό μέλος της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας και δραστηριότητα στην Κύπρο από το 1998 με έδρα τη Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles