15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε Windows 11 για χρήστες των WIN7/WIN8.1

    Οι εργασίες για την προγραμματισμένη εκδήλωση της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου έλαβαν τέλος και η εταιρεία είναι πανέτοιμη ώστε από την άλλη εβδομάδα να ανακοινώσει την επόμενη έκδοση των Windows, που ονομάζεται Windows 11. Πριν από την κυκλοφορία, ορισμένες βασικές λεπτομέρειες του διαδόχου των Windows 10 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και έτσι λοιπόν μάθαμε ότι πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση του σχεδιασμού και πολλές άλλες ωραίες αλλαγές. Μια έκθεση των XDA Developers αναφέρει ότι η επερχόμενη ενημέρωση των Windows θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση σε ορισμένους παλαιότερους χρήστες των Windows. Η Microsoft δεν έχει κάνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση.

    Τα παιδιά εκεί στους XDA Developers εντόπισαν ορισμένα κλειδιά διαμόρφωσης προϊόντος με τους τίτλους των Windows 7 και Windows 8.1. Η αναφορά λέει επίσης ότι υπάρχει ένα αρχείο για τα Windows 8, αλλά αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζεται. Είναι πιθανό οι χρήστες να χρειαστεί να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 8.1 πριν από την αναβάθμιση σε Windows 11.

    Η Microsoft ξεκίνησε τα Windows 10 ως δωρεάν αναβάθμιση σε χρήστες Windows 7 και 8.1, άρα γιατί να μην πράξουν το ίδιο και φέτος! Η εταιρεία δήλωσε πρόσφατα ότι πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια συσκευές λειτουργούν στα Windows 10 και θα ήθελε οι χρήστες να ενημερώσουν τα μηχανήματά τους, επιτρέποντας σε πολλούς άλλους να κάνουν χρήση των αναβαθμίσεων που έγιναν στο διάδοχο των Windows 10.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες στις 24 του μηνός. Αλλά λογικά η Microsoft θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο με την μετάβαση στα Windows 10… Υπομονή λίγες ημέρες έμειναν…

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles