19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν διαδικτυακό Σεμινάριο: Η Channel IT παρουσιάζει την λύση Site24x7, για εποπτεία και βελτιστοποίηση των online υπηρεσιών

    Ενώ η online παρουσία κάθε επιχείρησης αποτελεί πλέον βασική προϋπόθεση επιτυχίας στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ακόμα περισσότερο επιτακτική είναι η διαρκής διαθεσιμότητα των υπηρεσιών που παρέχονται online από επιχειρήσεις όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κ.α., ώστε να προσφέρουν στον τελικό χρήστη την βέλτιστη εμπειρία.

    Λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα δίνει η Site24x7, η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη cloud λύση για monitoring που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες IT και DevOps των επιχειρήσεων να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις και να αντιμετωπίζουν ζητήματα που προκύπτουν σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως εφαρμογές και διακομιστές καθώς και σε δικτυακές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών και δημόσιων cloud.

    Η εταιρεία Channel IT, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις απεριόριστες δυνατότητες της λύσης Site24x7 στους επαγγελματίες που επιθυμούν να την εντάξουν στις διαδικασίες του οργανισμού τους, διοργανώνει σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο, ελεύθερο παρακολούθησης από κάθε ενδιαφερόμενο.

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, μεταξύ 11:00 – 12:00. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν δωρεάν άδεια χρήσης της έκδοσης Site24x7 PRO, για 3 ολόκληρους μήνες, καθώς και δωρεάν υποστήριξη από την Channel IT για την αποτελεσματική παραμετροποίησή της, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

    Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά από την ChannelIT ή μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα, σε LinkedIn, Facebook και Twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles