24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δωρεάν πλατφόρμα streaming λανσάρει η NASA

    Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της πλατφόρμα streaming NASA+ κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι η διαστημική υπηρεσία μεταδίδει ήδη ζωντανά εκτοξεύσεις και άλλες εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα της, το NASA+ θα περιλαμβάνει όχι μόνο ζωντανές μεταδόσεις, αλλά και συλλογές πρωτότυπων σειρών.

    Ανάμεσα στις πρώτες εκπομπές της πλατφόρμα θα είναι και νέοι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν κατά το λανσάρισμα της υπηρεσίας. Ένα δυνατό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι η υπηρεσία θα είναι δωρεάν και δε θα έχει διαφημίσεις. Με άλλα λόγια, πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη NASA και το διαστημικό περιεχόμενό της.

     

    Η υπηρεσία streaming θα είναι διαθέσιμη μέσω των εφαρμογών iOS και Android του οργανισμού σε κινητές συσκευές. Θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση μέσω desktop και mobile browsers σε αυτό σε προγράμματα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά και μέσα από media players, όπως το Roku, το Apple TV και το Fire TV.

    Ο Marc Etkind από το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA δήλωσε:

    «Ο μετασχηματισμός της ψηφιακής μας παρουσίας θα μας βοηθήσει να πούμε καλύτερα τις ιστορίες για το πώς η NASA εξερευνά το άγνωστο στον αέρα και το διάστημα, εμπνέει μέσω ανακαλύψεων και καινοτομεί προς όφελος της ανθρωπότητας».

    Διαβάστε επίσης:

    Αύγουστος: Οι νέες σειρές που θα δούμε στην COSMOTE TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles