16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία αυτόματης παράδοσης αντικειμένων λόγω κορωνοϊού

    Δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους πολίτες στην υπηρεσία αυτόματης παράδοσης αντικειμένων, Parcel24, θα παρέχει το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (TTY) Κύπρου, ώστε να μην καθίσταται αναγκαία η επαφή με το προσωπικό στο χώρο του ταχυδρομείου για παραλαβή των πακέτων τους.

    Έτσι, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση των Κυπριακών Ταχυδρομείων, αρκετοί παραλήπτες πλέον, εγγεγραμμένοι χρηστές και μη, θα λαμβάνουν ένα μήνυμα ειδοποίησης στο κινητό τους, με τον αριθμό της θυρίδας, και τον κωδικό ασφαλείας, για παραλαβή του πακέτου τους.

    Σημειώνεται ότι η Cosmos Business Systems, με σύμβαση που υπέγραψε το 2018 με το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (TTY) Κύπρου, ανέλαβε και ολοκλήρωσε το έργο των αυτόματων θυρίδων παράδοσης αντικειμένων, Parcel24. Πριν από λίγες μέρες, σε συνεργασία με τα Ταχυδρομεία Κύπρου, προχώρησε σε αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος του Parcel24, ετσι ωστε να παρεχεται ελεύθερη πρόσβαση σε ολους τους πολέτες μέχρι τον τερματισμό των μέτρων για την πανδημία του COVID-19.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles