16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν πρότυπα σε ΜμΕ κυπριακές επιχειρήσεις μέσω Σχεδίου του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης

    Σχεδίου από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης  σύμφωνα με το οποίο ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης θα διαθέτει δωρεάν πρότυπα στις μικρομεσαίες κυπριακές επιχειρήσεις.

    Συμφωνία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS) που αφορά τη λειτουργία του Σχεδίου Ειδικού Συνδρομητή υπέγραψε σήμερα (Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020) το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Η Συμφωνία αφορά τη λειτουργία ειδικού Σχεδίου από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης  σύμφωνα με το οποίο ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης θα διαθέτει δωρεάν πρότυπα στις μικρομεσαίες κυπριακές επιχειρήσεις έναντι μιας Ειδικής Ετήσιας Συνδρομής η οποία θα καταβάλλεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

    Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Σχεδίου οι δικαιούχοι θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε Ευρωπαϊκά (CYS EN / CYS EN ISO / CYS EN IEC) ή και υιοθετημένα διεθνή CYS ISO / CYS IEC ή ακόμη και αμιγώς Κυπριακά Πρότυπα. Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι εγγεγραμμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ασκούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην Κύπρο.

    Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του Κυπριακού  Οργανισμού Τυποποίησης στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22411413 και 22411414.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles