23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store, τα Watch Dogs και Stanley Parable! Ξεχνάς και τη καραντίνα!

    O λαός είναι γνωστό ότι διψάει συνεχώς για free games και τις τελευταίες μέρες που η κατάσταση επιτάσσει όλοι να μένουμε στο σπίτι, το Epic Games Store και τα free games που προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση αποτελούν “βάλσαμο”! Για αυτή την εβδομάδα λοιπόν και μέχρι και τις 26 Μαρτίου, οι φανατικοί gamers μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα της Epic και να κατεβάσουν εντελώς Free (εννοείται) το Watch Dogs και το Stanley Parable.

    To Watch Dogs της Ubisoft πρόκειται να σας βουτήξει στον ξεχωριστό και εγκληματικό κόσμο των hackers, με τους gamers να αναλαμβάνουν το ρόλο του Aiden Pearce, ενός δαιμόνιου hacker που εκείνος και η ομάδα του φιλοδοξούν να γονατίσουν τους αντιπάλους τους. Δίνοντας έμφαση σε ένα free-roaming στυλ παιχνιδιού, οι gamers διαθέτουν ένα απίστευτο hacking οπλοστάσιο στα χέρια τους, όπου μπορούν να χακάρουν από τους φωτεινούς σηματοδότες της πόλης του Σικάγο μέχρι να ρίξουν το ρεύμα σε μεγάλα οικοδομικά τετράγωνα. Αναμφίβολα, είναι «must-have» για τους λάτρεις του είδους, όμως και το Stanley Parable είναι ένας τίτλος που αξίζει της προσοχής σας και πρέπει να βρίσκεται στη gaming συλλογή σας, καθώς το gameplay του είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Αποτελώντας ένα εξελιγμένο interactive drama και ένα είδος walking simulator με έμφαση στην εξερεύνηση, οι gamers μπορούν να διαμορφώσουν κάθε φορά το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με τις αποφάσεις που λαμβάνουν στη διάρκεια του παιχνιδιού! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο λοιπόν σε αυτό το σημείο, μπείτε τώρα στο Epic Games Store και ξεκινήστε το downloading χωρίς δεύτερη σκέψη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles