20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν τα Tomb Raider 2013 και Temple of Osiris! Με την Lara για παρέα παλεύεται και η καραντίνα!

    Ένα από τα λιγοστά θετικά της κατάστασης που ζούμε τις τελευταίες μέρες λόγω της εξάπλωσης του Κορονοϊού, έχει να κάνει με το ότι πολλές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν games στην gaming community! H καραντίνα άλλωστε θέλει… καλοπέραση και στη λίστα με τα δεκάδες άλλα games που διατίθενται δωρεάν ήρθαν να προστεθούν τα Tomb Raider (2013) και Lara Croft and the Temple of Osiris. Η Square Enix λοιπόν δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους PC gamers να κατεβάσουν από το Steam δύο πραγματικά ενδιαφέροντα games που θα κρατήσουν τους gamers απασχολημένους για πολλές μέρες.

    H έκδοση του 2013 του Tomb Raider θεωρείται ένα «game-σταθμός» στην ιστορία της δημοφιλούς σειράς, καθώς ουσιαστικά αποτέλεσε ένα reboot, το οποίο έφερε ένα νέο αέρα στο Tomb Raider franchise. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ότι εξερευνάει μια origin ιστορία της Lara Croft, η οποία από μία νεαρή γυναίκα μεταμορφώνεται σε μια δυναμική και πανίσχυρη survivor, η οποία καλείται να παλέψει με θεούς και με δαίμονες για να επιβιώσει. Το Lara Croft and the Temple of Osiris πρόκειται για ένα puzzle-based action adventure, το οποίο είναι το sequel του Lara Croft and the Guardian of Light και το «clue» είναι ότι προσφέρει μία εμπειρία 4 player co-op με τη Lara Croft. Και τα δύο games θα είναι δικά σας για πάντα εφόσον τα κάνετε download, οπότε μην αργείτε και πολύ (γιατί δεν θα είναι και για πολύ καιρό διαθέσιμα), συνδεθείτε στο Steam και κατεβάστε ανελέητα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles