21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν το Football Manager 2020 στο Steam! Τρελό λιώσιμο… έστω και για λίγο!

    Εάν ανήκετε στην ευγενή ράτσα των προπονητών του καναπέ και ίνδαλμα σας είναι ο Νίκος Αλέφαντος και κοιμάστε στο προσκεφάλι σας με την αφίσα του Μουρίνιο, σίγουρα δεν υπάρχουν και πολλά να κάνετε τώρα που όλα τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω Κορονοϊού (ακόμη και το Euro 2020 μετατέθηκε για του χρόνου). Για αυτό σας έχουμε το καλύτερο φάρμακο για την καραντίνα, καθώς αυτή τη στιγμή μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Football Manager 2020 από το Steam!

    Οι λάτρεις των sports simulations γνωρίζουν ότι το Football Manager 2020 είναι από τα πιο εθιστικά games όλων των εποχών και η αλήθεια είναι ότι μόλις μπλέξεις μαζί του, δύσκολα… ξεμπλέκεις! Με παραπάνω από 2500 συλλόγους (κάθε επίπεδου) από 50 διαφορετικές χώρες και περισσότερους από 500.000 πραγματικούς ποδοσφαιριστές και προσωπικό, από όλο τον κόσμο, το Football Manager 2020 της Sports Interactive είναι πιο πλήρες και πιο πλούσιο από ποτέ. Φυσικά, όλο το ζουμί είναι η δημιουργία των δικών σας τακτικών και συστημάτων, τα οποία καθορίζονται από μια σειρά πολύπλοκων αλγορίθμων, όπου μετριέται ακόμη και η παραμικρή κίνηση. Μάλιστα, η game engine είναι πιο έξυπνη από ποτέ! Το Football Manager 2020 είναι «must-have» για τους λάτρεις του είδους και ότι πρέπει για την δύσκολή περίοδο που περνάμε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα είναι free για 6 ημέρες ακόμη μέχρι τις 25 Μαρτίου, ωστόσο το θετικό στοιχείο είναι ότι η πρόοδος γίνεται save κανονικά και στη συνέχεια μπορείτε να το αγοράσετε κανονικά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles