20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ το Jurassic World Evolution… και το κατεβάζετε ASAP!

    Το Epic Games Store δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει το νέο έτος πολύ δυναμικά, συνεχίζοντας την παράδοση δυνατών δωρεάν τίτλων και στη νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν, ύστερα από το μπαράζ 15 δωρεάν τίτλων που είχαμε ειδικά για τις ημέρες των εορτών, η Epic αποφάσισε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά προσφέροντας δωρεάν το Jurassic World Evolution!

    Στο Jurassic World Evolution της Frontier Developments ουσιαστικά γίνεστε ο “master” ενός πλήρως λειτουργικού πάρκου δεινοσαύρων, καθώς στο εν λόγω strategy με έντονα τα στοιχεία του life simulation και του city building, μπορείτε να ορίσετε εκατοντάδες παραμέτρους που ξεκινούν από τα ειδικά κτίρια και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σας μέχρι τη δημιουργία νέων ειδών δεινοσαύρων. Στο Jurassic World Evolution αναλαμβάνετε το ρόλο ενός μικρού θεού, όπου τα πάντα περνούν από τα χέρια σας και είναι οι δικές σας αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του μικρόκοσμου που έχετε δημιουργήσει. Αναμφίβολα, είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει με το καλό το 2021 και για αυτό δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς θα είναι διαθέσιμο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 7/1.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles