21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    ΔΩΡΕΑΝ το World War Z – Μένουμε σπίτι και… κυνηγάμε ανελέητα zombies!

    Οι gamers μένουν σπίτι και έχουν «λιώσει» σε αχαλίνωτο gaming και σε αυτό φυσικά βοηθούν και οι μεγάλες εταιρείες game development, οι οποίες από τότε που ξεκίνησε η μεγάλη κρίση με τον κορονοϊό COVID-19, προσφέρουν πολλά games ΔΩΡΕΑΝ. To Epic Games Store βέβαια από την πλευρά του, συνεχίζοντας την εξαιρετική εβδομαδιαία παράδοση που έχει δημιουργήσει, εξακολουθεί να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να κατεβάζουν πολλούς κι αγαπημένους τίτλους. Και αυτή την εβδομάδα το top game που μπορείτε να κατεβάσετε για να σπάσετε την ανία του κορονοϊού δεν είναι άλλο από το World War Z!

    Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και στο βιβλίο του Brooks Max, οι gamers ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν την zombie-apocalypse! Θυμίζοντας πολύ Left 4 Dead, το εν λόγω co-op shooter είναι αφόρητα διασκεδαστικό και βασικά ότι πρέπει για να λιώσετε με τους φίλους σας. Το World War Z βέβαια δεν είναι το μόνο free game που προσφέρεται μέσω του Epic Games Store, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε το Tormentor x Punisher, έναν ιδιαίτερο τίτλο όπου τα πάντα μπορούν να σκοτωθούν με ένα hit, περιλαμβάνοντας όχι μόνο bosses αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό! Για κάτι διαφορετικό και πιο χαλαρωτικό, ο τρίτος τίτλος που προσφέρει το store της Epic είναι το Figment, ένα μουσικό action-adventure, το οποίο προσφέρεται στους λάτρεις της πιο σουρεαλιστικής προσέγγισης. Θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 2 Απριλίου και… ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles