16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν update: Το UEFA Euro 2024 έρχεται EA Sports FC 24

    Το επερχόμενο UEFA Euro 2024 tournament θα προστεθεί στο EA Sports FC 24. Σύμφωνα με την EA, το τουρνουά θα προστεθεί στο παιχνίδι ως μέρος ενός δωρεάν update το καλοκαίρι του 2024. Η ενημέρωση θα προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού – PS4, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC και Switch.

    Οι παίκτες που έχουν παίξει το EA Sports FC 24 έως τις 16 Ιανουαρίου 2024 θα λάβουν ένα από τα έξι UEFA Euro 2024 Ultimate Team player items, τα οποία θα αρχίσουν να διανέμονται στις 18 Δεκεμβρίου. Θα είναι ένα από τα ακόλουθα:

    • Jack Grealish (England)
    • Ousmane Dembélé (France)
    • Federico Chiesa (Italy)
    • Florian Wirtz (Germany)
    • Virgil Van Djik (Netherlands)
    • Alvaro Morata (Spain)

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την EA Sports, με το UEFA Euro 2024 να γίνεται μέρος του παιχνιδιού EA Sports FC», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Guy-Laurent Epstein.

    Διαβάστε επίσης:

    Eminem: Ο γνωστός ράπερ έρχεται στο Fortnite (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles