20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Doug Cockle: Ο voice actor των παιχνιδιών “The Witcher” σχολιάζει την αποχώρηση Cavill

    Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνο οι fans λυπημένοι με την ξαφνική αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher του Netflix μετά την 3η σεζόν. Ένας ακόμα ηθοποιός, που ταυτίζεται με τον Geralt όσο κανένας άλλος, νιώθει ακριβώς το ίδιο.

    Ο Doug Cockle, ο voice actor πίσω από τα παιχνίδια της CD Projekt Red, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην καριέρα του και σε πολλά άλλα θέματα που αφορούν το The Witcher. Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στην αποχώρηση του Cavill, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Liam Hemsworth στην 4η σεζόν.

    “Πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο και υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος που κρύβεται πίσω από την απόφαση αυτή”, ανέφερε ο Cockle.

    ‘Όποιος και να ήταν ο λόγος, νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό, επειδή ο Henry έκανε φανταστική δουλειά ως Geralt of Rivia”, συμπλήρωσε.

    Ο ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι ο Cavill τον προσκάλεσε στην πρεμιέρα της σειράς, όπου δεν ήξερε τι να περιμένει μέχρι που είδε την ερμηνεία του στο ρόλο του Γητευτή.

    Ο Cockle είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Cavill για το Geralt στην πρεμιέρα, αφού αφιέρωσαν 1-2 ώρες να μιλούν για τον κόσμο του Witcher και το χαρακτήρα του Geralt of Rivia.

    Διαβάστε επίσης:

    Dragon Age: Absolution – η νέα animated σειρά του Netflix στον μαγικό κόσμο της Bioware (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles