19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    dr.fone: Το software που θα σας λύσει τα χέρια σε ό,τι αφορά το smartphone σας!

    To smartphone έχει γίνει η προέκταση του χεριού σας και εργαλεία που σας βοηθούν σε ενέργειες που σχετίζονται μ’ αυτό είναι απαραίτητα. Το dr.fone αποτελεί ένα software που μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε πολλές mobile διεργασίες, όπως είναι η μεταφορά δεδομένων, δυνατότητες backup και restore, ανάκτηση σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και phone repair & unlocking. Συνεργάζεται τόσο με iOS όσο και με Android κινητά τηλέφωνα, έχοντας απεριόριστες δυνατότητες. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι προσφέρει μεγάλη ποικιλία λύσεων, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν, για να διαπιστώσετε αν καλύπτει τις ανάγκες σας.
    Μπορείτε να εγκαταστήσετε το dr.fone σε Windows ή Mac, αλλά και smartphone ή tablet (καθώς διαθέτει και mobile app). Κάποιες λειτουργίες του. βέβαια. μπορούν να αξιοποιηθούν μόνο μέσω PC ή Mac, χρησιμοποιώντας σύνδεση μέσω καλωδίου.

    Στις δυνατότητες του dr.fone περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

    – Ξεκλείδωμα συσκευής: Μπορεί να παρακάμψει το κλείδωμα οθόνης ενός smartphone χωρίς passwords. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό της συσκευής σας ή το pattern που έχετε τοποθετήσει για την ασφάλεια των δεδομένων σας, το dr.fone θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την πρόσβαση στη συσκευή σας.
    – Μεταφορά δεδομένων: Από εφαρμογές όπως το WhatsApp αλλά και άλλες σχετικές εφαρμογές (δυνατότητες backup & restore). Οι συνομιλίες σας και πολύτιμο υλικό που περιλαμβάνουν (όπως π.χ. φωτογραφίες ή μηνύματα που σας είναι απαραίτητα) μπορούν μέσω του dr.fone να φτάσουν σε μία νέα συσκευή.
    – Backup & restore: Σε iPhone και Android με ένα μόλις κλικ μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας (ή μέρος αυτών) σε μία καινούρια συσκευή.
    – Δυνατότητα ανάκτησης διαγραμμένων ή χαμένων δεδομένων: Έχετε χάσει ή διαγράψει κατά λάθος μία αγαπημένη φωτό ή ένα έγγραφο που χρειάζεστε στην εργασία σας. Το dr.fone σας προσφέρει και επιλογή ανάκτησης δεδομένων, τόσο από τη μνήμη της συσκευή σας όσο και από την microSD.

    Και ακόμη

    – Μεταφορά δεδομένων από τηλέφωνο σε υπολογιστή ή iTunes ή ακόμη και από ένα κινητό σε άλλο.
    – Επισκευή ζητημάτων σε iOS.
    – Oλική διαγραφή (wipe) δεδομένων σε συσκευές.

    Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ για δοκιμή το dr.fone

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles