20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Dragon’s Dogma 2: Σαρωτικές πωλήσεις και νέο update για Xbox

    Το Dragon’s Dogma 2 φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών και τώρα έρχονται κάποια συναρπαστικά νέα για τους παίκτες του Xbox. Οι χρήστες του PlayStation 5 και του Steam έλαβαν το update που εισήγαγε τη δυνατότητα να ξεκινήσει ο παίκτης ένα νέο παιχνίδι με επιλογές για ενίσχυση των visuals και του frame rate. Οι παίκτες του Xbox Series X και S μπορούν τώρα να προσβλέπουν σε αυτές τις ίδιες βελτιώσεις.

    Το Dragon’s Dogma 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα και γρήγορα απέσπασε τις θετικές κριτικές κοινού και κριτικών. Το εν λόγω RPG είναι sequel του Dragon’s Dogma και χρειάστηκε 12 χρόνια για να φτάσει στα ράφια. Ωστόσο, παρά το ρεκόρ και το σημαντικό αριθμό ταυτόχρονων παικτών στο Steam, το Dragon’s Dogma 2 είχε τα θέματά του. Οι παίκτες παρεπονέθηκαν για τη δυσκολία να ξεκινήσουν ένα νέο παιχνίδι μετά την αποθήκευση δεδομένων, τα drops του frame rate και τα microtransactions.

    Η Capcom ανταποκρίθηκε στην αντίδραση των παικτών και υποσχέθηκε μελλοντικές ενημερώσεις. Κρατώντας την υποσχέσή της, η εκδότρια κυκλοφόρησε updates του Dogma 2 σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ενημέρωσης για τους παίκτες του Xbox Series X και S. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει τα πιο συνηθισμένα παράπονα των παικτών.

    Σημειώνεται ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό συμπεριλαμβάνει τόσο τις ψηφιακές πωλήσεις για όλες τις εκδόσεις, όσο και τα φυσικά αντίτυπα που έχουν διατεθεί στα καταστήματα παγκοσμίως. Το Dragon’s Dogma 2 κυκλοφορεί από τις 22 Μαρτίου σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles