22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Draw Something: Το παιχνίδι “φαινόμενο” που ξεπέρασε το Angry Birds Space

    Το “Draw Something” είναι ένα mobile game, στα πρότυπα του γνωστού επιτραπέζιου Pictionary, που κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα, τόσο για iPhone όσο και για Android συσκευές.

    Το παιχνίδι της εταιρείας OMGPOP, που πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Zynga, ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια downloads από την ημέρα κυκλοφορίας του, ενώ, αυτή τη στιγμή, είναι στη θέση νο1 στις πληρωμένες εφαρμογές τόσο του App Store όσο και του Android Market, ξεπερνώντας ακόμη και το πολυδιαφημισμένο Angry Birds Space.

    Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; Σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με τους φίλους σας (βλέπετε ποιοι από αυτούς βρίσκονται online στην εφαρμογή καθώς συνδέεστε μέσω Facebook ή Twitter) σχεδιάζοντας κάτι το οποίο καλούνται να βρουν ή προσπαθώντας να βρείτε εσείς αυτό που έχουν σχεδιάσει.

    Σύμφωνα με όσα γράφει, μάλιστα, το VentureBeat, περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια σχέδια έχουν δημιουργηθεί έως τώρα στο παιχνίδι, ενώ υπολογίζεται ότι δημιουργούνται 3000 κάθε δευτερόλεπτο. Το ίδιο site σημειώνει ότι οι πιο δημοφιλείς λέξεις στο παιχνίδι είναι οι “Starfish”, “Pregnant”, “Hangman”, “Six Pack” και “Boom Box”, ενώ λιγότερο δημοφιλής η λέξη “Latrine”.

    Αν δεν έχετε παίξει ακόμη το Draw Something μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ για iPhone και από εδώ για Android, ενώ, αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε και free versions της εφαρμογής με διαφημίσεις.

    Πηγές: TechcrunchUbergizmo

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles