16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    ‘Δρόμος από Πάγο’ – Ο βετεράνος της δράσης, Λίαμ Νίσον, επιστρέφει στους κιν/φους

    Πρεμιέρα κάνει σήμερα στους κινηματογράφους, κλειστούς και θερινούς, η νέα περιπέτεια ‘Δρόμος από Πάγο‘ (The Ice Road) με τον Λίαμ Νίσον. Ο 69χρονος ηθοποιός αποτελεί εγγύηση για τις ταινίες δράσης, καθώς επιλέγει προσεχτικά τους ρόλους του σε ταινίες που ξέρει ότι θα χαρίσουν μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία στον θεατή. Δίπλα του, θα δούμε τον βραβευμένο Λόρενς Φίσμπερν, ενώ οι δύο τους περιπλανιούνται στα παγωμένα βουνά του Καναδά.

    Ο έμπειρος Τζόναθαν Χένσλι (Ο Άντρας που η Μαφία δεν μπορούσε να Σκοτώσει) υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί πρωτόγνωρες σκηνές δράσης στα παγωμένα τοπία του Καναδά, όπου ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν και όλοι φαίνεται να έχουν τη δική τους κρυφή ατζέντα.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας ‘Δρόμος από Πάγο’ (The Ice Road)

    Τι θα δούμε στην νέα καταιγιστική περιπέτεια;

    Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

    Η ιστορία ξεκινάει με την έκρηξη ενός ορυχείου διαμαντιών στον απομονωμένο βορρά, που εγκλωβίζει δεκάδες εργάτες με ελάχιστο οξυγόνο και ελάχιστο χρόνο, πριν ο αέρας τελειώσει. Χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για να σωθούν και ο μόνος τρόπος για να μεταφερθεί είναι τρία φορτηγά οχήματα που πρέπει να διανύσουν χιλιόμετρα πάγου πριν λιώσει.

    «Η ιδέα ότι μια ομάδα αταίριαστων ανθρώπων πρέπει να κάνει αυτό το ταξίδι, μία τόσο επικίνδυνη διαδρομή, που κανείς χωρίς τις σωστές προθέσεις δεν θα αναλάμβανε, με συνεπήρε» λέει ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Χένσλι.

    Η ταινία γυρίστηκε στον Καναδά υπό δύσκολες συνθήκες σε πραγματικά παγωμένους δρόμους. «Ήθελα να βασιστώ σε πραγματικά τοπία. Επέμενα να έχουμε μόνο ρεαλιστικές γωνίες, ήθελα να μοιάζει με ντοκιμαντέρ» λέει ο σκηνοθέτης. «Επιλέξαμε τη λίμνη Γουίνιπεγκ γιατί παγώνει τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο ο πάγος είναι τόσο παχύς που μπορείς να οδηγήσεις φορτηγά εκεί. Έχουμε σκηνές καταδίωξης, έκρηξης, σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί».

    Η ταινία θα παίζεται στους κινηματογράφους από τις 23 Σεπτεμβρίου 2021

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles