20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Dune 2: Έτοιμος να επιστρέψει στο Arrakis ο Timothée Chalamet (video)

    Η επική παραγωγή επιστημονικής φαντασίας Dune του Denis Villeneuve σύντομα θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες με το Part 2 και η Warner Bros. Pictures ξεκινά τη δυναμική προώθηση της ταινίας. Τώρα έχουμε ένα νέο spot.

    Βρισκόμαστε περίπου 6 εβδομάδες μακριά από την πρεμιέρα και αναμένουμε αρκετά trailers ακόμη, μέχρι την 1η Μαρτίου. Η ιστορία θα συνεχίσει το κλασικό μυθιστόρημα του Frank Herbert του 1965. Η πλοκή ακολουθεί τον Paul Atreides (Timothee Chalamet) και τη Lady Jessica (Rebecca Ferguson) που συνεργάζονται με τον Fremen για να απελευθερώσουν τον πλανήτη Arrakis από τον μοχθηρό Οίκο Harkonnen. Οι Zendaya, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgard, Stephen McKinley Henderson, Josh Brolin και Javier Bardem θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους από την πρώτη ταινία.

    Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Austin Butler ως θανατηφόρο Feyd-Rautha, τη Florence Pugh ως πριγκίπισσα Irulan και τη Lea Seydoux ως Lady Margot. Ο Tim Blake Nelson έχει επίσης ένα ρόλο. Η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα στις εγχώριες αίθουσες και στο HBO Max στις 22 Οκτωβρίου 2021. Έφερε 400.6 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και κέρδισε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Καλύτερης Ταινίας.

    Ο Villeneuve σκηνοθετεί το Dune 2 βασιζόμενος σε ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Jon Spaihts. Οι Mary Parent, Villeneuve, Cale Boyter, Tanya Lapointe και Patrick McCormick είναι οι παραγωγοί.

    Δείτε το νέο video:

     

    Διαβάστε επίσης:

    BAFTA 2024: Η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων! Σαρώνει ο Λάνθιμος!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles