21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Dune – Part Two: Δείτε το ΕΠΙΚΟ 1ο trailer!

    O Denis Villeneuve κατάφερε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο να αναδημιουργήσει με εκπληκτικό τρόπο τον κόσμο του Dune, με το πρώτο μέρος των δύο επικών ταινιών του να συγκεντρώνει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και από κριτικούς. Εάν είχατε δει το πρώτο μέρος, σίγουρα θα θυμάστε ότι είχε αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το έδαφος για το sequel, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2023. 


    Στο Dune: Part Two βλέπουμε τον Paul Atreides (Timothee Chalamet) να “αγκαλιάζει” το πεπρωμένο του, ζώντας ανάμεσα στους Fremen, οι οποίοι αποτελούν τους αυτόχθονες κάτοικους του Arrakis, του μοναδικού πλανήτη σε ολόκληρο το γνωστό σύμπαν στον οποίο μπορεί να βρεθεί το υπερπολύτιμο ορυκτό Spice Melange (το καύσιμο στο οποίο στηρίζονται τα διαστρικά ταξίδια). Στο πρώτο Dune παρακολουθήσαμε την πλεκτάνη που έστησε ο Οίκος των Harkonnen, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη Arrakis έναντι του Οίκου των Ατρείδων. Ωστόσο, με τον Paul (διάδοχο του θρόνου των Ατρείδων) να επιβιώνει, σίγουρα η μέρα της εκδίκησης δεν θα αργήσει να έρθει… Με το δεύτερο Dune να κυκλοφορεί μέσα στο 2023, το πρώτο official trailer που ανέβηκε πριν λίγο αν μη τι άλλο μας παρουσιάζει μια δυνατή πρώτη γεύση για το τι θα περιμένουμε… Και πιστέψτε μας η πρώτη αυτή γεύση τα έχει όλα… ακόμη και… Worm – Riding! Στο Dune Part Two πρωταωνιστούν (εκτός από τον Timothee Chalamet) οι  Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, David Dastmalchian, Javier Bardem, Stephen McKinley Henderson και Charlotte Rampling επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους, ενώ οι Christopher Walken και Florence Pugh εμφανίζονται για πρώτη φορά στο sequel υποδυόμενοι τον Shaddam IV (Αυτοκράτορα του ανθρώπινου γένους) και την κόρη του πριγκίπισσα Irulan αντίστοιχα.

    Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, απλώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά, να πατήσετε το Play στο video που ακολουθεί και να ταξιδέψετε για μια ακόμη φορά στον γεμάτο αμμοθίνες πλανήτη Arrakis…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles