19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Άλλαξε τα σχέδια της Warner Bros. για τις ταινίες Black Adam και Shazam

    Ο Dwayne “The Rock” Johnson προσεχώς θα μεταμορφωθεί στον Black Adam της DC στην επερχόμενη ταινία του Jaume Collet-Serra, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου 2022.
    Όπως έγινε γνωστό, η Warner Bros. είχε αρχικά προγραμματίσει ο ήρωας να εμφανιστεί πρώτα στην ταινία «Shazam!», που περιελάμβανε ιστορίες για την προέλευση τόσο για τον βασικό χαρακτήρα όσο και για τον Black Adam.

    Μπορεί το δίδυμο Shazam και Black Adam έχει κοινή ιστορία στα κόμικς, όμως ο Johnson δεν ήταν σύμφωνος με αυτό και ο ίδιος εξήγησε το γιατί.

    «Όταν μας ήρθε το πρώτο προσχέδιο της ταινίας, ήταν ένας συνδυασμός Black Adam και Shazam: Two origin stories in one movie», είπε πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός στο Vanity Fair. «Τώρα αυτός ήταν ο στόχος, επομένως δεν ήταν μια πλήρης έκπληξη. Αλλά όταν το διάβασα, κατάλαβα ότι “δεν μπορούμε να κάνουμε αυτήν την ταινία έτσι”. Θα κάναμε απίστευτο κακό στον Black Adam. Θα ήταν καλό για τον Shazam να συγκλίνουν οι δύο ιστορίες προέλευσης σε μια ταινία, αλλά όχι καλό για τον Black Adam».
    Η Warner Bros. τελικά συμφώνησε και τώρα ο “The Rock” πρωταγωνιστεί στον αυτόνομο «Black Adam».

    Διαβάστε επίσης:

    H ώρα του House of the Dragon έφτασε! Αποκλειστικά στο Vodafone TV στις 22 Αυγούστου! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles