20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Αμοιβή “ρεκόρ” για τη χριστουγεννιάτικη ταινία Red One

    Ο πρώην παλαιστής Dwayne Johnson, γνωστός και ως «The Rock», πρόκειται να λάβει ένα αστρονομικό ποσό για τον ρόλο του στην επερχόμενη κωμική ταινία του Jake Kasdan, Red One. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή του Amazon Prime Video μαζί με τους JK Simmons, Chris Evans, Lucy Liu και Nick Kroll. Η ταινία χαρακτηρίζεται ως εορταστική κωμωδία και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους.

    Σύμφωνα με τον Puck, ο Johnson θα εισπράξει 50 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο. Αυτό ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, που έθεσε ο Robert Downey Jr για το Captain America: Civil War και ο Will Smith για το King Richard, κατά 10 εκατομμύρια.

    «Είμαι σε αυτή τη βιομηχανία για πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία», δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής του “The Rock” Chris Evans στο Comic Book για το project τον Απρίλιο. «Δεν ήταν ποτέ στο ραντάρ μου. Συμβαίνουν. Είναι περιστασιακές. Αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι που ήρθε στο δρόμο μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles